Hospodský guláš se žampiony

Hovězí guláš s mrkví a žampiony podávejte s bramborem nebo krajícem chleba.

Suroviny na 4 porce - 500 g hovězí kližky - 3 cibule - 3 lžíce sádla - 100 g žampionů - 4 mrkve - 2 lžíce sladké papriky - 1 stroužek česneku - 200 ml červeného vína - sůl, pepř

Postup

1. Cibuli nakrájejte nadrobno, žampiony očistěte a vše osmažte na rozehřátém sádle.

2. Přidejte nakrájené maso, zasypte paprikou, osolte, opepřete a duste pod pokličkou než maso pustí šťávu.

3. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a prolisovaný česnek. Podlijte vodou a vařte do změknutí. Nakonec vlijte červené víno a krátce povařte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden