Hovězí roštěná s houbami

Vychutnejte si maso z roštěné v delikátní omáčce se žampiony s bramborovou kaší.

Suroviny na 4 porce - 700 g hovězí roštěné - 2 cibule - 3 lžíce polotučné hořčice - 1 lžíce oleje - 350 g žampionů - 1,2 l hovězího vývaru - 3 lžíce hladké mouky - sůl, pepř

Postup

1. Hovězí roštěnou nakrájejte na plátky, naklepejte a nakrojte. Osolte, opepřete a potřete z obou stran hořčicí.

2. Cibule pokrájejte nadrobno a nechte zesklovatět v pánvi s rozpáleným olejem. Přidejte maso a opečte z obou stran. Zalijte vývarem a přiklopte.

3. Po půl hodině přidejte pokrájené žampiony a duste dalších 30 minut.

4. Do trošky vody přidejte mouku, pořádně promíchejte a za stálého míchání vlijte do omáčky. Nechte ještě 10 minut provařit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden