Můj čas na kafíčko

Hrachovcová se svléká donaha pořád, i po čtyřicítce

Před dvaceti lety vypadala a působila jako naivní nevinná holčička. Dnes o tom, že je herečka Kateřina Kaira Herčíková, rozená Hrachovcová (43), pořádná dračice, nikdo nepochybuje. Nejen, že působí sebevědomě a nad věcí, ale s velkou radostí ukazuje svoje přednosti všem na odiv.

Řeč je o jejích lechtivých fotkách, kterých je plný internet v podobě sociálních sítí. Ne, že by se snad i ve svém věku zralé ženy musela za něco stydět. Ona to navíc dělá bez jakéhokoli studu a nejvíc kvůli ostatním. „Řekla bych, že žiju život, který sama žít chci. Je v něm více duchovna, věci, které mě baví. Dělám ráda lidem radost,“ nechala se ve slabší chvilce slyšet herečka.

Vedle manžela vypadá spíš jako jeho dcera.

Co na to její manžel?

Dokonce i její obdivovatelky si z ní berou příklad. „Vy jste mě dokázala naučit mít sama sebe ráda, i když nejsem hubená ani moc krásná.“ Jak zrovna tohle jedna z jejích fanynek myslela, těžko odhadovat. Co na to ale asi říká její manžel, známý veterinář mazlíčků českých celebrit Jan Herčík (59), které mu často jako poslušná ženuška na jeho veterinární klinice pomáhá s případy? Sdílí stejné nadšení jako manžel jiné její kolegyně, modelky Simony Krainové (45) Karel Vágner ml. (42), jenž dokonce svou blonďatou krásku v jejích poloaktech ve spodním prádle ještě údajně podporuje?

Pořád touží po dítěti

Kateřina je holt žena mnoha tváří, a jak sama tvrdí, herectví, kterému se věnuje od mládí, ji až zas tolik nenaplňuje. To proto začala těsně před padesátkou takhle řádit? Věk má přitom spíš na to, konečně se usadit a pomýšlet na  potomstvo. Toho se ale zatím sympatická herečka ne a ne dočkat. Místo dítěte tak zatím opečovává psa a tři kočky. Svoje tělo ale miluje. Právě proto se nechce pouštět do těhotenství, které by vše změnilo? „Tělo je můj domov, ulita, svátost. Mám ho ráda. Je to zrcadlo naší duše a zasluhuje si být opatrováno,“ svěřila se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden