Moje chvilka pohody

Hraje na všechny jen divadlo?

Na první pohled se může zdát, že má bývalá hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, Dana Morávková (45), doslova na růžích ustláno.

Jenže podle našeho dobře informovaného zdroje je všechno nejspíš úplně jinak a herečka si svůj pohádkově dokonalý vztah s manželem Petrem Maláskem jenom vymýšlí. Co je na tom pravdy? A proč by se měla snažit všechny udržovat ve lži a přetvářce?

Příliš okatá láska

Recept na šťastné manželství prý Morávková nemá. Základem úspěchu je podle ní si správně vybrat. Svého muže prý vidí pořád takového, jakého ho před 21 lety poznala. Dokonce ani stereotyp, který se po letech vloudí snad do každého vztahu, nemá u nich doma místo.

„Já Petra strašně miluju a našeho syna Péťu (19) také, že mi nezevšední do konce mého života,“ básní na adresu svých dvou chlapů herečka, která podle některých lidí svou dokonalost a bezmeznou lásku k manželovi jen předstírá.

Objevují se pochybnosti

Už dávno prý u nich není takové, jak neustále vypráví. Navíc svými neustálými sladkými řečmi o nehynoucí lásce a dokonalém životě po boku ještě dokonalejšího muže už mnohým údajně leze na nervy.

„Jestli je tak spokojená, jak pořád říká, tak fajn, budiž jí to přáno, ale proč má potřebu to neustále cpát ostatním?“ míní jedna z rozhořčených fanynek, která měla herečku ještě donedávna docela ráda.

Doma se sotva vidí

Nejen v poslední době, ale dost možná poslední pár let se manželé doma prý téměř ani nepotkají. Oba jsou velmi pracovně vytížení a nedají dopustit na své volno časové aktivity. Syn už je navíc dospělý, takže jejich pozornost už také tolik nevyžaduje.

Své by o tom mohli vyprávět lidé z blízkosti rodiny. „Všechno je to jenom divadlo,“ ozývá se údajně od těch, kteří bydlí v bezprostřední blízkosti Morávkové a Maláska. Zlý jazykové navíc tvrdí, že měl mít manžel herečky před časem dokonce milenku.

Otázkou ovšem stále zůstává, proč se Morávková snaží udržet veřejnost v bludu, že je u ní doma všechno v nejlepším pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden