Moje šťastná hvězda

Hrát doktorku Morávkové už nevoní?

Dostane šanci na změnu?

Diváci seriálu Ordinace v růžové zahradě se už nemohou dočkat, až se na obrazovky vrátí Zdena Suchá. O urychlení jejího návratu žádali ve spoustě telefonátů i dopisů. Tvůrci je dokonce museli ujistit, že chyběla jen dočasně.

Teď už se točí nové díly, v nichž k radosti diváků zase je. Ovšem netuší, že její představitelka DANA MORÁVKOVÁ (44) není z návratu do role bílého pláště úplně nadšená.

Především by hodně nerada, aby si ji diváci a hlavně režiséři zařadili jen jako doktorku a jiné role by už nedostávala. „Určitě by uvítala různorodější role. Chtěla by hrát i jiné postavy,“ uvádí zdroj z okolí herečky. Ona sama se už dřív nechala slyšet, že věnovat se pořád jen jedné postavě není to, co by si představovala.

„Žádný herec nechce pořád hrát tu jednu stejnou roli,“ řekla s tím, že i když je za svou práci vděčná, nerada by skončila jen u Zdeny Suché. „Těším se, že si zahraju i něco jiného,“ prozradila, když z Ordinace dostala přestávku.

A plán jí skutečně částečně vyšel ve VIP vraždách. Jenže to bylo všechno. Dveře do seriálu Policie Modrava, kam se prý st, jí zůstaly zavřené. Musela se spokojit opět jen s bílým pláštěm v „růžovce“. Obavy, že jí postavy doktorek už zůstanou, se tak zase o něco zvýšily.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden