Můj čas na kafíčko
Hřbitovní libůstky pana Nepraktického
Hřbitovní libůstky pana Nepraktického

Herec Igor Bareš (55) na první pohled působí jako dobrák. A dost často takové typy díky svému vzezření i hraje. A tak by si asi jen málokdo tipl, jak temná je jedna stránka jeho osobnosti.

Bareš je totiž naprosto fascinován smrtí a vším, co je s ní spojené. „Kamkoli přijedu, stavím se v místní hospodě a pak jdu hned na hřbitov,“ vypráví nadšeně herec. Tím to ale zdaleka nekončí.

Neuvěřitelná sbírka plná podivností

Jak se sám přiznal, rád si ze svých cest vozí domů poněkud hrůzostrašné suvenýry. Asi nejšílenějším úlovkem jeho podivné sbírky je dětská stehenní kost, která mu visí doma v obývacím pokoji nad televizí.

Z domu vraha Roubala má doma relikvii…

„Máme v rodině patoložku, potvrdila mi, že to není kost ze zvířete,“ chlubí se Bareš svojí bizarní trofejí, kterou prý pořídil na zrušeném hřbitově u kláštera v Mnichově Hradišti. Logicky se tak nabízí otázka, co na jeho zálibu říká manželka, herečka a dabérka Antonie Talacková (43).

A kdo by si myslel, že jí manželova posedlost vadí, byl by nejspíš docela vedle. Dokonce mu koupila knihu o pohřebištích a ochotně s ním jezdí na dovolené, které vybírají podle toho, zda se v okolí nachází nějaký zajímavý hřbitov nebo třeba místo vraždy.

Má tak doma například větvičku ze stromu, kde svůj život oběšením ukončil sebevrah, nebo třeba hřebík z domu, který si pronajal nechvalně proslulý sériový vrah Roubal.

Na vytažení prádla z pračky volá opraváře

To ale není jediná věc, v níž je Bareš, s nadsázkou řečeno, poněkud zvláštní. Talacková si po jeho boku za dvacet let musela zvyknout i na to, jak moc nepraktický její muž je. Podle jejích slov někdy neumí ani pustit televizi, a když měl jednou vyndat prádlo z pračky, musel si zavolat opraváře, protože ji sám nedokázal otevřít.

A kromě toho také nemá řidičský průkaz, takže pokud chce dejme tomu vyrazit po nějakých svých hřbitovních výpravách, na své ženě je v podstatě závislý. O řidičák přišel proto, že v mládí předstíral duševní poruchu, aby se vyhnul povinné vojenské službě.

Je tedy jasné, že Talacková s ním má o zábavu svého druhu postaráno.Na druhou stranu by prý ale neměnila, protože Bareš ji i jejich dvě děti bezmezně miluje a jsou pro něj to nejdůležitější na světě.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz