Můj kousek štěstí

Hřebíčkovou manžel nahnal do práce?

Žádná rodičovská dovolená a jen minimální odpočinek. To byla krutá realita Petry Hřebíčkové (44), když před dvěma lety porodila dceru Mariannu.

Herečka ze seriálů Místo zločinu České Budějovice či Táta v nesnázích jde z role do role, letos mají premiéru hned tři filmy, které loni natočila. Přitom s manželem, hercem Matějem Dadákem (48) vychovávají kromě holčičky ještě dva syny.

„Na rodiče je kladen tlak ve snaze o dokonalost,“ poznamenala nedávno. Jako by tím snad chtěla omlouvat, že po porodu naskočila tak rychle do pracovního kolotoče.

Dadák v domácnosti musí pomáhat, aby jeho žena mohla dělat kariéru.

Co nejrychleji točit?

Nikdo jí samozřejmě ani v nejmenším nepodezírá, že by byla špatnou matkou. Naopak si zaslouží obrovský obdiv, jak všechno zvládá, navíc vypadá skvěle.

„Tři malé děti nenechají tatínka ani maminku dlouho spát, i proto šlo hubnutí rychle,“ prozradila. Manžel podle všeho často přiloží ruku k dílu, otázka ale je, jestli právě z jeho strany nevzešel tlak, aby se jeho žena vrátila co nejdřív před kameru.

Povídá se totiž, že je to právě půvabná blondýnka, kdo doma z větší části táhne rodinný rozpočet. Takže je možné, že místo toho, aby si užívala zaslouženou mateřskou, vyrazila vydělávat.

Podlehne některému?

Zatím se však nezdá, že by manželství Hřebíčkové procházelo závažnými problémy. Možná si to s Dadákem nastavili jinak, mají jiný model, než že je žena s dětmi doma.

Otázka je, jestli by za takových okolností manžela dostatečně respektovala a časem nepodlehla nějakému pokušení. I když je Hřebíčková zatím, pokud jde o milence, takříkajíc imunní, občas si prý ráda a velmi dovedně zaflirtuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden