Moje sladké tajemství

Hrne se do práce! Je bez peněz?

Moje sladké tajemství

Jejímu miminku je pár měsíců, herečka ale začíná znovu pracovat. Partner ji neuživí?

Prvorozené dceři sympatické herečky Malvíny Pachlové (31) Enole nebude ještě ani půl roku, a herečka ze seriálu Ulice se už pomalu vrací do práce. Doma se svou holčičkou tak příliš dlouhou dobu nezůstala, a samozřejmě je tak otázka, co ji donutilo si z domova odskakovat za prací.

Spekuluje se o tom, že v tom není nic jiného než finanční problémy. Ačkoli je Malvína (31) Pachlová zadaná a užívá si ve spokojeném vztahu s muzikálovým hercem Milanem Ligačem (29), patrně jen těžko zvládají, když jim ve společné domácnosti vypadne jeden příjem.

Puťka z ní nebude

Pachlová začala tím, že se vrátila do divadla, ovšem dá se očekávat, že u toho nezůstane. „Musím říct, že jsem se do divadla moc těšila,“ přiznala herečka s tím, že zpočátku ji

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden