Moje šťastná hvězda

Hroutí se Báře Munzarové život pod rukama?

Ustojí krutou ránu osudu?

BÁRA MUNZAROVÁ (45) upozadila svou hereckou kariéru, aby mohla pečovat o rodiče. Jenže nic není tak růžové, jak si vysnila.

Těžké zdravotní problémy jejích rodičů JANY HLAVÁČOVÉ (78) a LUĎKA MUNZARA (83) přiměly Báru přehodnotit svůj dosavadní život. Máma s tátou jí celý život podporovali a před dvěma lety přišel okamžik, kdy Munzarová cítila, že přišel čas, kdy je třeba jim jejich péči a obětavost začít vracet. Rozhodla se pověsit načas kariéru na hřebík a věnovat se jen své rodině a nemohoucím rodičům. „Jsem teď pečovatelka na plný úvazek, takže se starám o rodiče a o dceru,“ svěřila se herečka s tím, že jí to dělá ohromnou radost. Ovšem i přes obrovské nasazení a úsilí, které Bára do péče vložila, nepřichází zlepšení. Musí se tak chtě nechtě dívat na to, jak její milovaní trpí a pomalu se jí vzdalují. Zejména pak maminka Jana, jež kromě Parkinsonovy choroby trpí také hlubokými depresemi, které ji vězní v bytě. Bývalá herecká hvězda už totiž téměř nevychází ven. O moc lépe na tom bohužel není ani Luděk. Ten se dlouho snažil o svou nemocnou ženu pečovat sám, vážné zdravotní problémy mu ale jeho úmysly zhatily. Podle dosud nepotvrzených zpráv má herec v těchto dnech bojovat s rakovinou, která se mu po letech vrátila. Ani to není pro Báru ničím snadným. Ať dělá, co dělá, jako by všechno přišlo nazmar.

Pokud i nadále nebude pracovat, mohli by na ni tvůrci brzy zapomenout.

Nabídky stále odmítá

Na jednu stranu to vypadá, že si šlape po kariéře, na druhou je její postoj naprosto pochopitelný. Nicméně tu a tam se objeví náznaky, že by se snad i k herectví byla ochotná vrátit, ovšem jen za určitých podmínek. Nedostatek peněz totiž zřejmě nebude tím, co by herečku nějak zvlášť tížilo. Už několikrát totiž odmítla lukrativní nabídku vrátit se coby lékařka do Ordinace v růžové zahradě 2. Důvod ale nebyl ten, že by snad nemohla kvůli péči o rodiče, ale ten, že doufá v nějakou kvalitnější nabídku, která by byla napsaná přímo pro ni. Není to tak dávno, co si ale postěžovala, že pracovních nabídek chodí čím dál méně. Neměla by být ve své situaci pokornější? Mohlo by se totiž stát, že v okamžiku, kdy bude muset nějakou práci vzít, už nebude mít co.

Nekončící boj o svatbu

Dusná atmosféra panuje údajně také v jejím vztahu. Její dlouholetý partner a herecký kolega, MARTIN TRNAVSKÝ (46) se totiž nemá ke svatbě. Podle našich informací přitom Munzarová po sňatku s ním velmi touží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden