Moje sladké tajemství

Hroutí se Tereze Brodské celý svět?

Moje sladké tajemství

Usmíření s otčímem se nekoná. A co manželská krize?

Všechno v posledních týdnech nasvědčovalo tomu, že se Tereza Brodská (54) po letech konečně usmíří se svým otčímem Jaromírem Hanzlíkem (75). Jenže je to jinak. Ti dva válečnou sekeru už nezakopou. A herečka navíc v současné době řeší i manželskou krizi.

Představitelka soudkyně Danuše v seriálu ZOO neprožívá jednoduché období. Léta napjaté vztahy Terezy Brodské (54) s otčímem Jaromírem Hanzlíkem (75) ještě více rozdmýchal dokument, který před časem odvysílala Česká televize.

Režisér snímku Viktor Polesný (74) má jak Brodskou, tak Hanzlíka moc rád, a trochu doufal, že by se mohli právě díky jeho filmu, v němž oba hrají, usmířit. Opak je však pravdou. Ti dva se totiž

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden