Můj kousek štěstí

Hroutí se z mateřství

Bývala štěstím bez sebe, radovala se z krásného miminka. Herečka Veronika Arichteva, nedávná hvězda seriálového hitu Slunečná, prohlašovala brzy po svém náročném porodu loni koncem září, že měla být maminkou daleko dříve a mateřství kvůli kariéře neodkládat.

Nadšení bohužel vystřídala mrazivá krize. „Dneska poprvé mě nebaví být máma. Chtěla bych jenom spát. A nemluvit,“ nechala se slyšet herečka, která si sáhla na dno psychických i fyzických sil. Na vlastní kůži poznala, že mateřství není jen ukazování krásně oblečeného miminka spokojeným příbuzným, ale občas také absolutní peklo.

„Nutno říct, že i Luka dneska nemá úplně svůj den. Už aby byl večer,“ přála si maminka sedmiměsíčního chlapečka, jehož tatínkem je režisér Biser Arichtev (44). Ale stačí, aby se Luka na mámu usmál, a hned je líp. Herečka si to zaslouží.

O jeho příchod na svět bojovala celých patnáct hodin. Porod musel být nakonec uskutečněn tzv. císařským řezem. Odvážná žena to zkoušela přirozenou cestou, ale pak svou marnou snahu komentovala prozaicky: „Měl prostě velkou hlavu a já jsem nebyla připravena na tolik lásky.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden