Můj čas na kafíčko

Hrozba v postavení planet si vybrala svou daň!

Astroložka mě varovala a její hrozba se bohužel naplno vyplnila!

V horoskopu konkrétního člověka se dá vyčíst nejen to, jaký je, ale i nebezpečí, které mu může hrozit. Je-li varován, vyhne se mu. Pokud na to ale nedbá, stanou se špatné věci.

Stává se, že lidé odsuzují nějaké jednání a potom se ho sami dopustí. Byl to kdysi i můj případ. Řadu let jsem byla šťastně vdaná. Pak jsem se zamilovala do ženatého muže.

Jednalo se o lásku opětovanou, on se do mě zamiloval také. Nešlo o lásku platonickou, ale vášnivou. Nemohli jsme s tím nic dělat, naprosto nás to ovládlo. Kolegyně v práci mi vyprávěla o návštěvě u své známé astroložky.

Řešila problémy se svým manželem a díky tomu, co se dozvěděla, se prý vyhnula katastrofě, která by jí bývala čekala. V situaci, kdy jsem nevěděla, co mám dělat a co bude dál, jsem se rozhodla, že si svůj osud nechám vyložit i já.

Pohroma na obzoru?

Docela mě zaskočilo, kolik toho o mém životě dotyčná astroložka věděla. Nedávala jsem jí předem žádné informace, a přesto dokázala určit, že jsem ve složité životní situaci a rozhoduji se mezi dvěma muži. Věděla přesně i některé věci z mojí minulosti, mě ale zajímala hlavně moje budoucnost.

To, co mi astroložka vylíčila, mě ovšem nepotěšilo. Řekla, že když se budu snažit získat muže, do kterého jsem se zamilovala, všechno se zničí a dokonce prý někdo zemře. Dokonce se to údajně má stát brzy. Soudila tak z budoucího postavení planet v závislosti na mém základním horoskopu.

Nechtěla být příliš konkrétní, ale několikrát mě varovala, že mě čeká životní pohroma - až mi z toho běhal mráz po zádech! Úplně mě to na pár dní sebralo, a já jsem opravdu vážně přemýšlela o tom, že svého tajného vztahu nechám.

Nezvládla jsem to. Stačilo se znovu setkat s Kamilem, jak se můj milenec jmenoval, a všechno dál jelo ve starých kolejích!

Osudný den

Rodinný život mi dopřával volnost. Syn a dcera byli dospělí a bydleli jinde. Manžel byl poměrně hodně pracovně zaneprázdněný. Tajné schůzky s Kamilem mi proto procházely. Jednoho dne, asi měsíc po návštěvě astroložky, jsem si vzala v práci dovolenou a jela jsem s Kamilem na výlet.

On se doma vymluvil na služební cestu. Toho dne ráno jsem měla divnou předtuchu a vzpomněla jsem si na to, co jsem slyšela v oné předpovědi. Kdybych v tu chvíli bývala poslechla svůj vnitřní hlas, mohlo všechno dopadnout jinak.

Několik kilometrů za městem se v zatáčce proti nám náhle objevilo v protisměru nákladní auto. Na okamžik jsem strnula hrůzou, protože jsem si uvědomila, že se řítí přímo na nás. Na víc si pak už nevzpomínám.

Probrala jsem se až v nemocnici. Tam mi řekli, že můj spolujezdec nehodu nepřežil. Jeden okamžik tak rozhodl o tom, že se o naší nevěře dozvěděli oba naši partneři - a že jsem svoji utajenou lásku ztratila navždy!

Následovaly další šoky

Po této tragédii jsem se psychicky zhroutila. Osud se ke mně obrátil zády. Nebyla jsem schopná vrátit se zpátky do práce. Manžel se mnou přestal mluvit a podal žádost o rozvod. Syn a dcera se mnou odmítali mluvit.

Navštívila mě i Kamilova manželka žena a k dovršení mojí bolesti mi řekla, že jsem nebyla jedinou milenkou v životě jejího manžela. Současně se mnou prý měl ještě další „bokovku“. Zpětně přiznávám, že jsem v jednu chvíli uvažovala i o tom, že se mi dál vlastně žít už nechce.

Jediný, kdo mě navštěvoval, byla ona kamarádka z práce, která mě poslala k té astroložce. Ta mi pak doporučovala, abych za ní zašla kvůli své budoucnosti ještě jednou.

Odmítla jsem, protože jsem se bála, co bych se mohla dozvědět. Vím ale, že měla ve své předpovědi pravdu - a že bylo mojí chybou, když jsem její varování neuposlechla!

Ivana R., (56), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden