Můj kousek štěstí

Hrozí druhý rozchod s Kunešem?

Láska jako z románu, anebo z poutavého televizního seriálu. Přesně to prožívají Kristina Kloubková (44) a její choreograf Václav Kuneš (46). Snad jen profesionální věštkyně by dokázala předpovědět, co s nimi bude dál. Jedno je jisté: mají se dojemně rádi.

Bohužel ani to někdy nestačí… Ti dva se znají desítky let, Kristina si dokonce vybavuje vzpomínku, jak partner kdysi, ještě ve škole, tančil s její spolužačkou v baletní pohádce Louskáček.

Chlapi jí utíkají

„O dvacet pět let později mě pozval na představení Královna víl. Byla jsem jím okouzlena,“ konstatuje půvabná moderátorka. Na den přesně si pamatuje první polibek, dostala ho pátého prosince roku 2017. Rok a půl spolu chodili, pěli na sebe vzájemně hotové ódy, pak následoval rozchod. A jak už to tak u celebrit bývá, důvodem krachu vztahu se nechlubili.

Blondýnka jen utrousila ono obvyklé: „Nechci se o tom příliš bavit.“ Možná je dohnala minulost. Oba jsou rozvedení, oba mají z předchozích svazků dcery, navíc Kristina to zjevně s muži neumí. Vybírá si pořád dokola tanečníky a ti zkrátka po nějaké době odtančí do horoucích pekel, což je případ jak exmanžela Alana Bastiena (50), tak expartnera Karla Moravce (43), kterému porodila holčičku Jasmínu (9).

A vypadalo to, že se ke svým předchůdcům svižným tanečním krokem připojí také Václav Kuneš, který dlouhou dobu působil v Holandsku a dodnes často vystupuje v zahraničí. Lidově řečeno: je pořád v luftě. I to může být důvodem, proč mu moderátorka kdysi postavila kufry přede dveře.

Ale zřejmě jsou si přece jenom souzeni. Spanilá moderátorka a sympatický choreograf se dali znovu dohromady a cukrují jako hrdličky. „Jasmínka Vaškovi k posledním narozeninám napsala, že ho má ráda, že by si přála, abychom se nikdy nerozešli. Myslím, že to mluví za vše,“ rozplývá se Kristina Kloubková.

Jako hrdličky? Jedna někde lítá

„Nepřestávej se usmívat a všechno bude dobré,“ říkává jí její protějšek, jehož blízcí se radují, že si konečně našel lásku z Čech.

Do budoucna by dvojici mohla ohrozit asi zase jenom práce. Neradi se hádají, a když, tak především kvůli choreografově zaneprázdněnosti. Pořád někde lítá. „Když je dlouho v zahraničí, tak se mi stýská,“ otevřeně přiznává atraktivní blondýnka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden