Můj čas na kafíčko

Hrozí rozchod kvůli milence?

Začátek lásky moderátora Jana Krause (65) a herečky Ivany Chýlková (55) je známý jak oni dva sami. Jenže zdá se, že dnes jsou zamilované začátky pryč. Mezi partnery to prý pořádně skřípe. Navíc Kraus prý nechce Chýlkovou ani vidět. Proč? Co se stalo?

Ještě nedávno patřili Jan Kraus (65) a Ivana Chýlková (55) mezi nejstabilnější dvojice českého showbyznysu. Nyní to podle slov jejich známého vypadá, že mezi nimi zuří drsná válka a dvojice spolu již několik měsíců nežije.

Objevil se ve vztahu někdo třetí?

Není žádným tajemství, že Kraus je pořádný proutník a ve společnosti rád obletuje své mladé obdivovatelky. Chýlková však zůstává rozvážná a vše mu toleruje. Jenže jak se říká: čeho je moc, toho je příliš. Před pár týdny měl být Kraus údajně viděn ve večerních hodinách s o mnoho let mladší brunetkou. Podle očitých svědků spolu seděli v jedné luxusní restauraci, popíjeli víno a živě diskutovali. Zda šlo pouze o přátelské posezení, nebo něco víc, ukáže až čas.

Konečně se vzbouřila!

Přestože si toho Ivana nechává líbit hodně, tohle ji klidnou nenechalo. Údajně spolu dvojice několik dní vůbec nemluvila a ve společnosti si každý hleděl svého. Jeden z jejich dlouholetých známých prozradil, že Kraus nyní bydlí v provizorním bytě, který si pořídil do doby, než se zase usmíří. Dvojice dokonce zrušila na začátku roku dovolenou, kterou si měli užívat jenom ve dvou. Nikdo však netuší, zdali je to kvůli pracovním povinnostem, nebo ze soukromých důvodů. Zdá se, že ani jejich pozdní svatba jim nepomohla předejít běžným vztah, který má zásadní trhliny už i v rovině komunikace mezi oběma partnery.

Nechce ji ani ve své televizní show

Honza je hodně svůj a ke své manželce se občas chová dost nevhodně. Údajně si nepřeje, aby se někdy objevila jako host v jeho show. Byla tam jen jednou a to v roli zpěvačky. „Myslím, že to vůbec nehrozí. On by o to ani nestál,“ vysvětlila Ivana. Dle hereččina názoru je show založená na tom, že se její manžel baví pouze s lidmi, které nezná nebo zná málo. A zrovna Ivanu zná moc dobře, takže by se ani spolu neměli o čem bavit. Obzvláště když si v poslední době nerozumí. „My se pohybujeme v natolik intimní rovině, že cokoli bychom před lidmi předvedli, by bylo jen jako. Bylo by to umělý,“ uvedla Chýlková šokující důvody, proč se nikdy neobjeví v pořadu svého partnera Krause, který si navíc nedávno ušil z ostudy kabát.

Trapas před lidmi v přímém přenosu

Nepozorný moderátor totiž vyťukal svůj PIN kód ve chvíli, kdy se displej jeho přístroje zrcadlil na velkoplošné televizi. Takže to viděly nejen desítky lidí v publiku, ale i statisíce diváků u obrazovek. Krausovi se během natáčení show tablet zamkl, a proto jej automaticky odemkl kódem. Problém byl však ten, že heslo 1-4-5-8 se zobrazovalo na plazmové obrazovce za ním.
Přesně tak, jak ho vyťukával. Případným zlodějům dal Jan do rukou mocnou zbraň. Teď už stačí, aby se k přístroji dostali zloději, a mohou tak získat Krausovy osobní údaje, fotky nebo třeba přístup do emailu.

A co víc, moderátor navíc sdílí kalendář s celou svou rodinou, tudíž by se mohli dostat k informacím, co který den dělá nejen on, ale rovněž jeho žena Ivana. Paradoxem přitom je, že Kraus o sobě hovoří jako o velmi zdatném uživateli počítačů.

Jeho image nepomohlo ani to, že si během rozhovoru s hercem Jakubem Štáfkem (29) spletl bojové sporty MMA s MMS, což je multimediální zpráva, jejímž prostřednictvím si lidé posílají fotografie nebo hlasové vzkazy. Místo toho, aby svůj omyl uznal, si ale naopak Kraus svou pravdu dál hájil. „MMS? Já si fotky posílám normálně přes SMS. Máte možná starší mobil, ne?“ obořil se na Štáfka. Ten byl však naštěstí moudřejší a téma raději uzavřel. Jak asi na tento trapas reagovala Krausova manželka Ivana? Ta se k tomu raději nevyjádřila, ale určitě Jana doma nepochválila. Navíc tato „kauza“ jde teď úplně mimo ni, protože má údajně jiné starosti. Pokouší se totiž znovu o zahradničení.

Bude z ní šikovná zahradnice?

Ke květinám prý měla vždy velmi kladný vztah. O zahradničení se pokoušela už v minulosti. „Kdysi jsem se pokoušela o zahrádku. Jediné, s čím jsem aktivně bojovala, byl plevel. S tím se mi dařilo bojovat. To je ale všechno,” nechala se slyšet herečka. Pak si najala zahradníka, ale nyní se rozhodla, že si se k tomu zkusí vrátit alespoň v podobě pokojových květin, které si nakoupila. Bude mít zahradu radši než svého muže? Pravdou je, že ona sama přiznala, že vlastně ani konkrétního koníčka nemá. Jen je prý ráda, když je chvíli bez manžela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden