Moje šťastná hvězda

Hrozí, že přijde o hlas

Více než dva roky po operaci hlasivek VALÉRIE ZAWADSKÁ (62) o svůj pověstný hlas moc nedbá. Přitom o něj málem zcela přišla.


Přestože herečce a dabérce Valérii Zawadské (62) reálně hrozilo, že definitivně přijde o milovanou práci, nezdá se, že by se poučila. „Už jsem se smiřovala s tím, že se operace hlasivek nepovede,“ přiznává nyní.


Všechno naštěstí dobře dopadlo a herečka se mohla vrátit ke své práci. Dokonce se přiznala, že si nedávno konečně mohla zase zazpívat. „To jsem dva roky nedělala, protože jsem si myslela, že se uškrtím,“ svěřila. Avšak aby předešla dalším problémům, k tomu se moc nemá!


Cigarety a stres ji ničí


Zawadská totiž dobře ví, čím si potíže způsobila. „Mám to především ze stresu,“ říká. Už jednou utekla hrobníkovi z lopaty, když prošla onemocněním slinivky.


Lékaři jí doporučili, aby se tolik nepřepínala a dbala na životosprávu. To znamenalo omezit cigarety, zdravěji se stravovat a vyhnout se alkoholu. Cigaret se vzdát nechtěla, ale ohledně jídla si dávala pozor.


Ještě se chlubila, jak krásně díky tomu zhubla. Pak se ale všechno vrátilo do starých kolejí. A nejinak je tomu prý i nyní. Navíc už je zase v jednom kole, a tak je riziko, že se problémy vrátí, vysoké. Ona prý však nehodlá zpomalit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden