Moje šťastná hvězda

Hrozí, že půjdou znovu od sebe?

Moje šťastná hvězda

V současné době spousta lidí práci ztrácí, jí se ale naopak až nebývale daří. Moderátorka Kristina Kloubková (44) na svém kariérním žebříčku stoupá výš a výš.

Moderuje Televizní noviny v hlavním vysílacím čase, do toho se objevuje v pořadu Snídaně s Novou a také provádí diváky pořadem Život ve hvězdách. Tvůrci pro ni mají mít ještě spoustu dalších projektů, na které se Kristina údajně velmi těší.

Zatímco ještě nedávno byla ve stínu slavnějších kolegyň , v poslední době se toho hodně změnilo a usměvavá moderátorka si získala veliké sympatie nejen u diváků, ale i u dramaturgů. Navíc jim má také podstatně zvyšovat sledovanost.

Chtěl by ji mít víc doma

Některé kolegyně jí mají dokonce závidět, a to i včetně sexbomby Evy Perkausové (26) z konkurenční televize. V práci se jí sice daří, ale jaký dopad to má na její soukromý život?

Kristinin přítel, tanečník Václav Kuneš (45), je sice nejspíš rád, že je jeho partnerka úspěšná, ale na druhou stranu už na něj nemá tolik času, jako tomu bylo dřív.

Kloubková je někdy v práci klidně i do noci, a s každým novým dnem jí ten kolotoč začíná znovu a znovu. Kunešovi asi

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden