Moje šťastná hvězda

Hrozí, že ztratí své syny?

Zpěvačka LUCIE VONDRÁČKOVÁ (41) vládne synům pevnou rukou a jen tak něco jim nedopřeje. U táty TOMÁŠE PLEKANCE (38) je to ale jiné. Nevymstí se jí to?


Sama Lucie Vondráčková (41) přiznala, že drží své kluky pěkně zkrátka a rozhodně nemají všechno, na co si ukážou. Pečlivě prý plánuje jejich volný čas a na odpočinek není téměř prostor.


Syny se snaží vést hlavně k tomu, aby hodně chodili a co nejméně si navykli na automobil. Chlapci to se slavnou mámu nemají, zdá se, vůbec jednoduché a není divu, že se jim tolik líbí u táty Tomáše Plekance (38) a jeho nové partnerky Lucie Šafářové (34), kde je výchova volnější. Jen aby tam jednou nechtěli zůstat už napořád.


Na výchovu synů mají rozdílné názory.

Žádné moře nebude

Ačkoli její synové by raději strávili prázdniny na pláži, jejich máma má představy docela jiné. „K moři se nechystáme. Já ho moc nemám ráda,“ uvedla Vondráčková s tím, že budou raději doma u bazénu a ona se chystá přečíst všechny knihy, na které během roku neměla čas.

Ale co kluci? Ti by se nejspíš opravdu raději viděli někde jinde. Vždyť jejich táta s partnerkou Lucií a jejich dcerkou Leontýnkou (1) vyrážejí do zahraničí často. Nedávno byli třeba na Sardinii.

Je jen otázka času, kdy hokejista vytáhne i své syny, které má s Lucií, a ukáže jim krásné pláže a azurové moře, po němž tolik touží. Bude se jim potom chtít vracet k mámě, která je drží zkrátka? Před časem se nechala Lucie Šafářová slyšet, že se u nich klukům moc líbí a skvěle si rozumějí i se svou nevlastní sestřičkou.

Táta jim dovolí víc

Těžko říct, proč je zpěvačka ve výchově tak přísná. Možná nechce, aby byli její synové rozmazlení, jak to u dětí slavných osobností někdy bývá. Adam s Matyášem nemají prý na rozdíl od svých vrstevníků možnost užívat si ani moderních technologií.

„Pořád s nimi chodím ven, nebo je tam aspoň dokopu. Tablety nemám ráda,“ přiznala se Vondráčková a naznačila, že sice u ní doma nemají tablety místo, ovšem jak tráví volný čas kluci u tatínka, to úplně netuší. Teď jsou kluci ještě malí, jenže co bude, až povyrostou? Nebudou mámě jednou její tvrdost vyčítat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden