Moje chvilka pohody

Hruška, jablko, „véčko“. Jaké spodní prádlo vám sedne?

Necháváte se při výběru spodního prádla unést jeho úžasným vzorem, barvou nebo třeba krajkou? Pokud chcete, aby prádlo zvýraznilo vaše křivky a ukázalo vás v tom nejlepším světle, tak přihlédněte hlavně k typu své postavy.

Zdobení jen pro vybrané

Střední až větší prsa, štíhlý pas, oblé boky, urostlé nohy a někdy vyčnívající spodek: tak vypadá typ postavy zvané přesýpací hodiny. Pokud ji máte, vyzkoušejte ozdobnou podprsenku a brazilské kalhotky, které zadeček opticky zmenší, ale přitom mu dodají správně oblý tvar.

Máte úzká ramena, menší poprsí, užší pas, nižší boky a plná stehna? Pak jste hruška, které nejvíce sluší tanga nebo kraťáskové kalhotky. Plnější prsa vám vykouzlí půl a čtvrtkošíčková podprsenka.

Vyšší kalhotky skryjí bříško

Pokud máte typ postavy jablko, tedy plná prsa i boky a nevýrazný pas, pak volte podprsenku, která prsa pozvedne a vytvoří kulatý tvar. Spodní bříško zakryjete kalhotkami do pasu.

Sportovní postavě, která má tvar písmene V a vyznačuje se rameny širšími než boky a nevýrazným pasem, sluší push-up podprsenka, která vytvoří krásné obliny, a průsvitný materiál, který prsa ještě více zvýrazní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden