Moje šťastná hvězda

Hubne kvůli snoubenci?

Hvězda seriálu Ulice se doslova ztrácí před očima. Léta jsme mohli Anetu Krejčíkovou (31) vídat jako pravou holku „krev a mlíko“, nyní se oblíbená herečka všem pochlubila zbrusu novou figurou.


Hlavním důvodem, proč se dala na přísnou dietu, je sice její role, na druhou stranu ale přiznává, že to dělala i kvůli svému dobrému pocitu. Co ale tak najednou? Dal jí snad její snoubenec Ondřej Rančák (37) nůž na krk?


Čeká ji náročné natáčení


Její postava Gábiny Pumrové totiž v současné době bojuje s rakovinou, a jak herečka přiznává, nemůže být proto „vyžraná“. Z jejího hubnoucího postupu se ale všem lékařům doslova ježí chlupy na těle. 


Ondřej Rančák se živí jako fitness trenér.

„Zhubla jsem, nežeru. Mám furt hlad, ale funguje to,“ svěřila se smíchem a dodala, že ještě zdaleka není u konce, protože kamera nějaké to kilo nahoře rozhodně neodpouští.

Mnozí se ale domnívají, že za přísnou hladovkou stojí spíše otec jejích dvou dětí – Bena (3,5)Toničky (2), Ondřej Rančák, který se živí jako fitness trenér a u něhož není tajemstvím, že se velice rád podívá za nějakou pěknou slečnou a údajně někdy i něco víc. Bojí se snad, že by ji mohl opustit?

Těhotenství s ní udělalo své

Na své křivky sice byla vždy náležitě pyšná, avšak dvě těhotenství tak krátce po sobě zanechaly na její postavě pořádnou paseku. Nejspíš už si pro svého milého nepřipadala tak přitažlivá, zvlášť když sama moc dobře ví, jak to s opačným pohlavím má.  

Dokonce se nechala slyšet, že pokud ještě něco shodí, bude muset nějakým způsobem řešit i svá prsa, která tím samozřejmě citelně utrpěla. Nu, uvidíme, jestli jí změna přinese kýžené ovoce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden