Můj kousek štěstí

Hubnout a cvičit! To je rozkaz!

Jako na vojně si doma připadá Veronika Žilková (59) provdaná Stropnická. Je veřejným tajemstvím, že její manžel, velvyslanec v Izraeli, Martin Stropnický (64) je přísný až nekompromisní jak k sobě, tak i k okolí.

Sám je poměrně dost vyhublý, a jak se ukazuje, totéž požaduje také po manželce. Ta v říjnu oslaví šedesáté narozeniny a všichni se shodují, že na svůj věk vypadá výborně. Leč její životní druh, jehož manýry jsou bezmála lampasácké, je posedlý disciplínou.

„On je prostě stále anorektik, opět mi vyčítal, že jsem si kousla dvakrát, a ne jednou,“ krčí omluvně rameny herečka. „Vytýká mi každý gram navíc,“ dodává s povzdechem. Když jí bylo padesát, manžel jí čím dál častěji předhazoval, že kyne.

Dotklo se jí to, připadala si štíhlá. Raději ale slíbila, že začne neprodleně cvičit, aby od něj měla pokoj, ale předsevzetí stále nějak odsouvala. Došlo na ně až v poslední době.

„I díky covidu jsem začala každé ráno deset minut cvičit,“ připouští blondýnka, že konečně plní manželův rozkaz. Cvičí už půl roku, přestaly ji bolet záda a krční páteř, a co je úplně nejdůležitější, přísný Stropnický je prý konečně spokojený.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden