Huevos rancheros s fazolemi

Fazole, cibule, avokádo a kukuřičné chipsy si nemusíte dávat jen ráno po probuzení. „Huevos rančero“ je pokrm na oslavy jako stvořený.


Suroviny:


1 balení nachos (kukuřičné trojúhelníčky)


5 plátků čedaru


1 plechovka červených fazolí


3 vejce


1 bílá cibule


pár plátků jalapeňos papriček


hrst čerstvého koriandru


1 limeta


sůl a pepř


Postup:


V mixéru si rozmixujte fazole. Osolte a opepřete. Do zapékací misky si vyskládejte všechny nachos, přidejte fazolovou hmotu, nakrájené jalapeňos papričky a na kolečka nakrájenou cibuli. Nakonec poklaďte plátky čedaru.


Pečte přibližně deset až patnáct minut. Mezitím si na pánvi připravte na oleji volská oka, kterými dozdobíte zapečené nachos. Nakonec posypejte koriandrem.

reklama
reklama