Moje šťastná hvězda

Hůlka málem přišel o život!

Nalomené zdraví mu nedá spát

Zpěvák DANIEL HŮLKA (47) je umělec, který jako jeden z mála dokázal ve Slavíku porazit KARLA GOTTA (76). Zažil několik let zářné slávy, pak ale šla jeho sláva prudce dolů.
Hlavně zdravotní potíže ho málem stály život! Jak je na tom představitel legendárního Draculy dnes?

Hlavně slinivka zpěváka nejednou upoutala na lůžko a dokonce jednu dobu mu lékaři dávali padesátiprocentní šanci na přežití. „Slinivka je mrcha, a jakmile s ní jednou máte problémy, tak už si celý život musíte dávat bacha,“ říká o své nemoci zpěvák. Poslední větší záchvat zažil na sklonku loňského roku. Byl tak silný, že musel den ze dne zrušit svůj vánoční koncert v Ústí nad Labem a dvě představení Draculy. Na vině je stres „Udělalo se mi špatně. Pan doktor PAVEL DITL z Bulovky mě prohlídl, nabral krev, chtěl si mě nechat v nemocnici, ale nakonec mi dovolil domácí léčení s tím, že budu poctivě ležet a držet přísnou dietu," okomentoval zpěvák svou poslední nevolnost. „Za poslední dobu jsem zažil velké nervové vypětí, do toho spoustu práce, denně jsem zpíval, jídlo na cestách také není nic moc. A vybralo si to svou daň," vysvětluje Hůlka. A není divu. Kromě množství vystoupení se potýkal i s velmi nepříjemnými osobními problémy.
Prožíval tahanice o auto a peníze, které po něm chtěla exmanažerka MICHAELA KOCOURKOVÁ. Když totiž zpěvák zjistil, že dům po rodičích v Jevanech je neopravitelný, je třeba ho zbořit a postavit nový, zaplatila mu mobilheim, aby měl kde bydlet. Půjčila mu i auto. Po ukončení jejich spolupráce v říjnu loňského roku, chtěla po něm vše zpět. Navíc ho zaskočila i údajná exekuce.

Pomůže dieta?

Jen těžko si lze představit, že při Hůlkově cestování za svými posluchači a diváky, kdy je většinou odkázaný na stravu v restauracích, může dodržovat poměrně velmi přísnou dietu, kterou chronický zánět slinivky břišní provází. Seznam zcela zakázaných potravin je dlouhý. Patří sem např. všechna tučná masa, smažené pokrmy, většina uzenin a vnitřnosti. Nepochutná si ani na šlehačce a kávě, oboje by totiž neměl vzít do úst stejně jako veškerý alkohol, téměř všechno koření, masové vývary a omáčky. Je to neradostný výčet. „Naštěstí už je to zase dobré,“ utěšuje své příznivce nepřehlédnutelný zpěvák, který se už cítí zdravotně v pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden