Můj kousek štěstí

Hurá na skromnou dovolenou

Lucii Šafářovou (34) pálilo dobré bydlo, často si stěžovala. Teď to má: Místo na Havaj nebo na Kanáry se jede na ryze sportovní dovolenou plnou dřiny.

Hokejista se jí válet na pláži zjevně nebude. Zlatovlasá tenistka má naříkavou povahu, ráda se lituje. To je při jejích majetkových poměrech poměrně legrační.

Konec luxusu!

Ale říká se, že kdo si neváží dobrého bydla, může o něj snadno přijít. A vše nasvědčuje tomu, že zlatovlasé tenistce už trošku teče do bot.

Místo aby s pohádkově bohatým Tomášem Plekancem (38) vyrazili na luxusní dovolenou někam řekněme na Floridu anebo na Kanáry, samozřejmě letecky, dějí se věci, až z toho jde jednomu hlava kolem. Kdepak letadlo. Ostře sledovaný pár pojal rekreaci sportovně, možná až příliš.

Po zaprášených silnicích

Přihlédneme-li k faktu, že cestují s malou dcerou Leontýnkou (1), očekávali bychom pohodlí a komfort. Dobře informovaný zdroj však prozradil, že Lucie a Tomáš skočili do karavanu, který měl na zádi připevněné bicykly, a pustili se na strastiplnou cestu po evropských zaprášených silnicích, kde zácpa stíhá zácpu.

Chtělo by se vám v dnešní složité době, navíc komplikované nejrůznějšími opatřeními proti zrádnému koronaviru, trpět dlouhé hodiny a dny v autě?

Nemluvě o nekonečných frontách na hranicích... Tak teď má lítostivá sportovkyně opravdový důvod k pláči. První delší zastávku povolil přísný Plekanec až v Rakousku. Ale nebyla určena k odpočinku, nýbrž k tvrdé dřině.

Činky v karavanu

Popadl činky a trénoval. „Je to normální mít s sebou činky v karavanu?“ byla Lucie údivem bez sebe. Zřejmě nečekala, že se rekreace promění v trénink. Kdyby se rozhodli pro jiný typ dovolené, mohla už korzovat po pláži poblíž nóbl hotelu v parádních letních šatech a zasněně hledět do mořských vln. Nic takového. Bude se makat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden