Moje sladké tajemství

Hurá, zítra točíme s Laďkou. Nebal mi sváču, budou řízky!

Moje sladké tajemství

Těsně před smrtí se Laďka Kozderková (†37) vydala na hřbitov vysmýčit rodinný hrob. Prý chce mít čisto tam, kam si za pár dnů lehne.

Říkali jí česká Barbra Streisand, tak dobře zpívala, a všichni ji měli rádi. Pro přátelskou povahu i díky svačině pro všechny, kterou nosila na každé natáčení. Škoda že odešla tak brzy.

Vbrněnské rodině Kozderkových to vypadalo vlastně jako v pohádce. Táta, skvělý muzikant, skladatel a kapelník Ladislav Kozderka, totiž měl tři dcery. Alenu, Blanku a svou tatínkovu holčičku, nejmladší Laďku. A jak to v dobrých pohádkách bývá, právě ona dostala od osudu nejvíc talentu.

Já nejsem jen tatínkova holčička

Chvíli to vypadalo, že dojde na slova babičky, která si přála, aby její vnučka jednou tančila hlavní roli v Labutím jezeře. Jenže křehká holčička brzy vyrostla a zesílila, takže se do baletního stejnokroje prostě nevešla. Naštěstí tady byla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden