Můj čas na kafíčko

Hvězda ordinace jde tvrdě za svým!

V poslední době se o českofrancouzské herečce Chantal Poullain (62), která hraje v seriálu Ordinace velmi drsnou majitelku nemocnice, hodně mluví. Temperamentní kráska se uchyluje k čím dál bizarnějším nápadům, kterými prý vytáčí svou rodinu.

Aktuálně můžete herečku Chantal Poullain (62) vidět v oblíbeném seriálu Ordinace. Tam hraje tvrdou a nafoukanou majitelku nemocnice Kamenice, Charlotte Moreau. V posledních týdnech se před kamerou objevuje hodně se svým kolegou a milencem Robertem Jaškówem (49), který hraje primáře Leoše Máru. S ním měla i několik vášnivých postelových scén, při kterých se prý velmi styděla. Ačkoli je jejich vztah v seriálu pracovní, i milenecký, Mára má tendenci být ředitelem celé nemocnice a s primariátem se nespokojí! I proto jde přes postel své nadřízené ke svému cíli! Proslýchá se, že ti dva se spolu v poslední době tajně scházejí i po natáčení.

Podle „šeptandy“ to prý mezi nimi skřípe.

Je k rodině lhostejná?

Před pár týdny dostala Chantal Poullain nápad, že sblíží celou svou rodinu. Kdyby šlo pouze o společný výlet s bývalým mužem, hercem Bolkem Polívkou (69) a jejich společným synem, hercem Vladimírem Polívkou (29), bylo by vše v pořádku. Ovšem herečka zašla do extrému a na rodinný výlet přizvala i partnerku Bolka, Marcelu Černou (47), se kterou má Bolek čtyři děti! Chantal je dobře známá svou filozofií, že co se má stát, se stane. Ale asi si podle všeho neuvědomuje, že setkání bývalých i současných partnerek neprobíhají zrovna v klidu. Bolek o tom nechtěl ani slyšet! Chantal si posteskla, že jí trápí, že jí syn Vladimír často nezvedá telefony, což ji neskutečně vytáčí! Podle některých jejích kolegů se Chantal takto chová, když má dlouhé chvíle. Sama herečka přiznala, že jí její temperamentní povaha akční ženy nedovolí zůstat dlouho na místě a podobné výstřelky ji prý napadají poměrně často.

Na svého osudového muže nemůže zapomenout.

Proč žije sama?

Osudovou láskou v jejích dvaadvaceti letech a následně i manželem se pro ni stal právě Bolek Polívka. Potkali se náhodou v kostymérně divadla, a jakmile ho viděla, byla úplně bez sebe. „Tam stál Bolek. Podívali jsme se na sebe a mně začalo skákat srdce jako blázen,“ přiznala. Líbil se jí jeho humor a intelekt. Chantal opustila Francii a odešla za Bolkem do Československa. Za konečným rozpadem jejich letitého manželství stál bohémský život Bolka, který měl rád pití a ženy. Od té doby žije sama. „Jdu za smyslem života, kterému věřím. Jsem oddaná, milující, potřebuji mít svou rodinu, tvořit a budovat hnízdo,“ řekla Chantal. Ačkoli touží po rodině, nemá štěstí na toho správného chlapa. Můžou za tím být její francouzské kořeny? Má podmanivý, hluboký, svůdný hlas a na mnohé muže působí příliš sebevědomě a autoritativně. Co si šarmantní herečka vlastně myslí o českých mužích? Přijdou jí horší než Francouzi? „Nemám moc ráda srovnávání. Rozdíl je ve výchově. Někdy se mi zdá, že se mě muži bojí. Možná jim připadá, že jsem příliš silná a samostatná. To sice jsem, ale stejně tak jsem i křehká.“ Snad její francouzský temperament brzy zaujme muže, se kterým bude šťastná a natolik spokojená, že se konečně usadí.

S rakovinou se poprala!

Chantal působí dojmem dynamitu, ale přiznává, že dříve byla výbušná mnohem víc, než je dnes. Všechno změnila rakovina prsu, která se u ní před lety objevila. „To byl jeden ze zásadních momentů v mém životě, u kterých bych byla radši, kdyby neexistovaly. Ale přišel, zřejmě, aby mi udělil lekci, že si mám vážit života a štěstí, jež mám,“ konstatuje. Zákeřnou nemoc porazila a to ji donutilo zamyslet se nad dosavadním životem a brát všechno s větším nadhledem. „Myslím, že mě to mělo přimět vnímat víc samu sebe. Já jsem teď třeba úplný opak hypochondra, a vůbec v ničem se nešetřím.“

Co bude s Ordinací?

Ani rakovina ji ale nedonutila přestat s jejím největším zlozvykem: kouřením, které si herečka prostě neumí odpustit. „Spousta kamarádů mě zahrnula radami, jak musím změnit životní rytmus, přejít na zdravou stravu, přestat kouřit, víc odpočívat a tak dále. A já jim řekla, že si budu papat, co chci, budu dál kouřit a hlavně žít na plné pecky!“ Chantal razí heslo, že život se má žít, a ne přežívat. Jak je vidět, je skutečně silná žena! V tom je stejná, jako její seriálová ředitelka Charlotte. Co se teď bude v Ordinaci dít? Jak skončí souboj arogantního primáře Leoše Máry, kterého nikdo nemá rád, s ředitelem nemocnice Eduardem Valšíkem, v podání Petra Štěpánka (70)? Jarní sezona v Ordinaci prý bude velice „pikantní“ a osudy hlavních hrdinů hodně drsné!

Stala se otrokem vlastní práce?

Herečka několikrát potvrdila, že natáčení seriálu je z časových důvodů náročné. Chantal totiž nejen hraje v několika divadlech a televizi, ale svůj hluboký hlas s neodmyslitelným přízvukem propůjčuje i mnohým reklamám. Práce má tedy více než dost a má co dělat, aby vše stíhala. Ale pozor, aby se tímhle tempem nepřepracovala a nepoznamenalo to její zdraví! Umí si hlídat únosnou mez, nebo zkrátka jede, dokud nepadne? Sice si půvabná herečka nestěžuje a své práci je oddaná, ale zdá se, že kvůli své kariéře odsunula úplně svůj soukromý život. Změní to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden