Můj čas na kafíčko

Hvězda Ordinace Kerestešová je těhotná! Co bude s mrchou Marikou?

Není to ještě ani rok, co se v srpnu pohledná herečka Andrea Růžičková - Kerestešová (32) provdala po třech letech vztahu za hudebníka Mikoláše Růžičku (38) a už ji čeká další výzva! Hvězda seriálu Ordinace před třemi týdny prozradila, že čeká své první dítě a už je šest měsíců těhotná! A že s manželem prožívá jedno z nejšťastnějších období života.

Ještě loni na podzim přitom tvrdila, že po dětech zatím netouží, protože ráda cestuje a má dva bratry, kteří mají celkem sedm dětí, které si ráda užívá. Teď ale sexy kráska čeká své vlastní děťátko a také podporuje africké děti v projektu Adopce na dálku. Co to znamená pro její kariéru a jak se těší na novou roli nastávající maminky?

Vrátí se ohnivá Slovenka k roli potvory?

Konec lechtivých scén?

Ať už bude muset mateřství obětovat cokoliv, jako třeba svou skvěle rozjetou kariéru, po jedné věci se jí určitě stýskat nebude. S těhotenským bříškem, které se jí začíná zlehka rýsovat na její extra štíhlé postavě, se totiž může určitě rozloučit s nahými erotickými scénami s kolegy z Ordinace, které jí určitě chybět nebudou. „Natáčení milostných scén mi není vůbec příjemné. Nepřijde mi přirozené ležet v posteli s někým jiným, než je můj manžel,“ prozradila Andrea. Ta si vedle intimních scén s hercem Martinem Stránským (47) alias doktorem Otou Kovářem zahrála i nepříjemný pokus o znásilnění s Robertem Jaškówem (47) coby fetujícím primářem Leošem Márou. Tehdy to odnesla modřinami, křečemi celého těla a svalovou horečkou. Nabízí se otázka, jestli už byla v době natáčení znásilnění těhotná? Kvůli tomu, že se nechce před kamerou svlékat a přísně si hlídá i odhalení ramínka podprsenky tak málem přišla o jednu ze svých prvních rolí ve známém filmu Rafťáci. Legendární scénu, kde si svléká tričko, za ni hrála dublérka!

Z Afriky rovnou na porodní sál

Vypadá to, že po dobrodružném společném výjezdu do africké Tanzanie, kde Andrea i s manželem Mikolášem pomáhali dětem postavit nový sirotčinec, se už navzájem prověřili v náročných situacích. A jak to Andrea plánuje dál? „Na miminko se už moc těším. A vůbec si netroufám určovat, kolik dětí bych chtěla mít. Nechám to na tom, kolik nám pánbůh dá,“ svěřila se s tím, že pohlaví ani jméno prozrazovat nechce. Vše ale nasvědčuje tomu, že u jednoho dítka rozhodně nezůstane. Vrátí se ohnivá slovenka, která žije v Čechách už desátým rokem, po porodu ještě ke své roli intrikářské potvory, doktorky Mariky Lukáčové z kamenické nemocnice?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden