Můj kousek štěstí

Hvězda pódií si podala seznamovací inzerát

U obyčejných smrtelníků běžné, zato u celebrit neobvyklé. Ovšem Bára Basiková během pandemie ohromuje okolí nejrůznějšími způsoby, od záchvatů pláče přes zhroucení až po nejnovější kousek, tedy podání seznamovacího inzerátu.

Lidé se podivují, jak je možné, že ani po třetím rozvodu nemá zpěvačka chlapů plné zuby. „Jsem už rok úplně sama. Teda jako bez partnera. Bez přítele. Bez lásky. A to není normální,“ svěřila se depresemi sužovaná zpěvačka. Proto si poprvé v životě podala seznamovací inzerát. Odůvodnila to tím, že zoufalá doba si žádá zoufalé činy.

Bára má představu, že na ni někde čeká další Petr Polák.

„Jak se mám s někým seznámit, jak mám někoho poznat, když nežijeme normálně jako dřív, když nejsou společenské události, když nejsou příležitosti?“ táže se nikoli pubertální středoškolačka, ale maminka tří dětí.

Inzerce jí ovšem nepomohla, ozývají se starci v kostkovaných košilích, milovníci lahvového piva, břichatí dědulové. Píšou prý nesmysly a hrubky, stěžuje si muzikálová hvězda, která se s o patnáct let mladším manželem rozvedla před třemi roky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden