Můj čas na kafíčko

Hvězda Pomády letos v létě prohrála dlouhý boj s rakovinou!

Můj čas na kafíčko

Zákeřná nemoc se zpěvačce a herečce několikrát vrátila.

Byla hlavně zpěvačkou, ale díky filmovému plátnu se z ní stala na krátký čas i hollywoodská hvězda. Olivia Newton-John (†73) v srpnu opustila tento svět.

Ačkoliv se Olivia Newton-John (†73) narodila ve Velké Británii, její dětství a rané dospívání je spojeno s Austrálií. Rodiče se tam přestěhovali, když jí bylo pět let. Pocházela z úspěšné rodiny: tatínek pracoval pro britskou tajnou službu a dědeček dostal Nobelovu cenu za fyziku.

Už odmala to Olivii táhlo ke zpívání a ve čtrnácti letech založila s kamarádkami dívčí skupinu. V sedmnácti se pak vydala zpátky do rodné Anglie.

Středoškolačkou před třicítkou

V Evropě se pustila na sólovou dráhu, ale příliš se jí nedařilo. Teprve koncem sedmdesátých let přišly úspěchy, včetně toho největšího. V USA se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden