Můj čas na kafíčko

Hvězda Slunečné milovala Kaisera!

Tajemství v sobě tutlala přes třicet let a veřejně se s ním svěřila až teď, když už dávno není éterickou holčinou s průzračnýma očima plaché laně.

Herečka Tereza Brodská (52) se svěřila, že byla kdysi, ještě když byl černovlasým lvem salónů, zamilovaná (prý platonicky) do kolegy Oldřicha Kaisera (65). Ten tehdy žil s Naďou Konvalinkovou (69).

Oldřich Kaiser (65)

Bezstarostné přiznání hvězdy Slunečné přichází v okamžiku, kdy se šeptá o krizi jejího pětadvacetiletého manželství s fotografem Herbertem Slavíkem (57), takže je možná určená spíš pro něho než pro veřejnost.

Možná vše zachrání nové, krásné  bydlení, které si dvojice pořídila v rezidenčním areálu v Praze 5 za více než 5 milionů korun. Tereza si pochvaluje, že z bytu 2+KK s rozlehlou terasou je nádherný výhled do anglického lesoparku s romantickými sochami.

Proslýchalo se, že se Tereza jako malá zamilovala do partnera své matky Jany Brejchové (80) Jaromíra Hanzlíka (72). To však herečka vyvrátila s tím, že to je nesmysl, protože jejich vztah byl víc než napnutý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden