Můj čas na kafíčko

Hvězda Slunečné už muže nepotřebuje?

Zjevně hyperaktivní paní hostinská ze Slunečné se neštítí fyzické práce herečka Lucie Benešová (46) vyrazila s fenkou Potámií na rodinnou chalupu do Jizerských hor zkontrolovat, jak si tam vedou objednaní zedníci.

Lucie Benešová (46) se chopí i malování. Dům v Řepích je na bílo, chalupa bude na modro.

A možná také zkontrolovat škody poté, co tu syn Lucián (24) slavil s kamarády čtyřiadvacáté narozeniny. Původně chtěla pouze renovovat nábytek a natírat jej na modro, asi chce v horách vybudovat řeckou přímořskou idylu?

Tomáš Matonoha (50).

Jenomže jí to podle všeho nedalo a za přihlížení pobavených dělníků se chopila i lopaty! Jediný, koho bychom tu s krumpáčem, lopatou či jiným nástrojem hledali marně, je hereččin manžel Tomáš Matonoha (50), který se možná obává o svůj fyzický aparát a vzhled fešáka, anebo se právě stará o jinou nemovitost.

Herečtí manželé se totiž patřičně rozmáchli  vlastní tři domy. Vedle zmíněné chaloupky v Jizerkách ještě řadový dům v pražských Řepích a vymazlenou chalupu ve středočeském Novém Kníně. A ještě vyrážejí na daleké cesty luxusním karavanem! Vědí, že mohou být vždy jen na jednom místě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden