Můj čas na kafíčko

Hvězda StarDance Doležalová: Úspěch ji zkazil!

Nebojí se to přiznat ani veřejně! Herečka a blogerka Marie Doležalová (29) se před pár dny na svém blogu Kafe a cigárko rozepsala o tom, jak těžké je vrátit se do normálního života poté, co vyhrála se svým tanečním kolegou a nynějším partnerem Markem Zelinkou (28) taneční soutěž StarDance. 

Úspěch zcela nečekaný ji prý připravil o její spisovatelský talent a témata, o čem vůbec psát. Sláva jí zřejmě stoupla do hlavy. Místo toho, aby se věnovala tanci dál, když soutěž díky oblíbenosti u diváků vyhrála, zanevřela na něj. Nebo je to právě naopak a Doležalová je natolik vytížená, že nic jiného nestíhá? A jak jsou na tom ve vztahu se Zelinkou? Když je teď slavná, nevymění partnera za někoho perspektivnějšího?

Po vítězství ztratila schopnost psát

Věnovat tanci se už Maruška asi už nebude. „Zatím jsme od vítězství neměli trénink. Obávám se, že od té doby jsem už ztratila kondičku. A hlavně jsem ty tance už zapomněla,“ přiznává provinile Doležalová. Čemu se tedy teď věnuje? Psaní zřejmě ne. „StarDance byl totiž tak veliká pauza, že jsem během ní najednou začala vnímat nároky, které jsem si na sebe pravidelným psaním blogu na Kafe a cigárku navalila. “Místo toho je často viděna po boku svého tanečního partnera Marka, jak si plnými doušky užívají jeden druhého a bohémského života. Možná že si diváky oblíbená Maruška chce ještě dlouho jen vychutnávat zamilovanost a chvíle na výslunní a říká si, že na práci je času dost. Jen aby skutečně nezpychla a nezapomněla, co ji vlastně proslavilo.

S vínkem a cigaretou. Tak můžeme pár potkávat nejčastěji.

Co až láska vyprchá?

Společnou velkou zálibou Doležalové se Zelinkou je kouření. Často se při něm nechávají fotit na společenských akcích. Až to mnohdy vypadá, že nic jiného spolu ani nedělají. Návrat do reality je prostě krutý a jak je vidět, oba se z vítězství ve StarDance pořád nevzpamatovali. Byl to pro ně skutečně takový šok? Nebo se spíš ani jeden z nich nemůže probudit z té mediální slávy, kterou si po taneční soutěži vydobyli? Nevymění snad nakonec Doležalová partnera? Aby si slávu udržela, musí být vidět a psát to, co jí jde nejlíp, A to její blog Kafe a cigárko. Jenže být neustále viděna s cigaretou v ruce nebo při líbání se svým milým není úplně to pravé ořechové. Musí hrát, moderovat nebo tančit. Jenže zatím po ní není ani vidu ani slechu. Skončí její sláva stejně rychle, jako stoupla její hvězda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden