Můj kousek štěstí

Hvězdné manýry hereckého idolu

Čekal by to málokdo. Naše filmová stálice Jiří Bartoška (69) si může vybírat nejenom mezi pracovními nabídkami, v čem bude a v čem nebude hrát, ale také diktovat své požadavky. A u televizní hvězdy jeho formátu se to vlastně očekává.

Co byste řekli? Má Jiří Baroška hvězdné manýry? Realita zaskočila i ostřílené producenty, kterým vyrazil dech při jeho poslední filmovačce.  Je to jenom pár dní co dokončil natáčení nového kriminálního seriálu u našich slovenských sousedů s názvem „Za sklem“ a jeho premiérový díl by měla slovenská komerční televize uvést tento měsíc.

Herec v něm ztvární roli mafiána a podnikatele s propojením na politické kruhy. Ředitel mezinárodního filmového festivalu se před televizní kamery na Slovensku postavil po dlouhých třiceti letech a patřičně si užil nejenom pozornost, které se mu dostalo, ale také respektu od mladších kolegů se kterými se setkal na placu.

Obdivovaný a vážený

„Pan Bartoška přinesl do projektu novou energii. Je to velmi příjemný kolega a myslím, že celý štáb to cítí stejně,“ prozradil s obdivem slovenský herec Ján Koleník. A požadavky herce? „Bylo nám ctí spolupracovat s jednou z největších českých hereckých hvězd.

Pan Jiří byl nejenom velice příjemný a profesionální, tak jako vždy, ale také velice skromný, prakticky nechtěl nic“ prozradili nám v produkci nového seriálu, který je označován jako nejkvalitnější kriminální seriál, který na Slovensku vznikl.

To je také důvod, proč Bartoška na nabídku zahrát si mafiána v komerčním seriálu kývl. Je o něm totiž známo, že projektům komerčních televizí se více méně vyhýbá. Tentokrát ale udělal výjimku a znovu potvrdil, že jeho životní optimizmus, nadhled, pragmatické uvažování a strohost v jedné osobě nedávají prostor chovat se jako nafoukaná hvězda, která na sebe upozorňuje jinak, než svým hereckým kumštem.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden