Můj čas na kafíčko

Hvězdnému vztahu Madonny a Seana Penna vládly vášeň, alkohol a násilí!

Můj čas na kafíčko

Herec se dokonce ocitl na měsíc ve vězení!

Manželství zpěvačky Madonny (62) a herce Seana Penna (60) trvalo čtyři roky a bylo plné vášně, i brutálního násilí. Přestože došlo i na bití baseballovou pálkou, mají k sobě obě hvězdy po letech pořád blízko!

V roce 1985 byla Madonna teprve na cestě k tomu, aby se stala nejúspěšnější zpěvačkou všech dob. Sean Penn byl jedním z nadějných mladých hollywoodských rebelů, ale pořád jenom začínající herec. Potkali se při natáčení klipu k písničce Material Girl.

Drsňák, který miloval motorky, alkohol a mluvil jako dlaždič, popovou hvězdu fascinoval. Ona jeho také. Krátce spolu chodili a zanedlouho si to zamířili k oltáři.

Pro oba to byla první svatba. Datum zvolili stylově: přesně v den zpěvaččiných sedmadvacátých narozenin a den předtím, než Sean oslavil své pětadvacáté!

Na vztah nebyli připraveni

Oba jsou narození v ohnivém znamení Lva a podle toho jejich vztah vypadal. Později někdo napsal, že to měli stejné jako hvězdný pár Elizabeth Taylorová (†79) a Richard Burton (†58): chvíle nezadržitelné vášně střídaly chvíle brutálních hádek a fyzického násilí.

Nic mezi tím. Sám Penn s odstupem času přiznal:

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden