Můj kousek štěstí

Hvězdou jen díky Ondřejovi?

Láska na prodej

Daniela Písařovicová (43) už není tak „veřejnoprávní“, jako když pracovala v České televizi. Z nenápadné ženy, vysokoškolačky a intelektuálky, se stává princezna zářící štěstím, jež se ráda předvádí.

Na televizní obrazovce se vine ke své lásce, Ondřeji Brzobohatému (39), ba s ním dokonce, dalo by se říci, cukruje. Taková podstatná změna se stala s donedávna zdrženlivou Danielou Písařovicovou (43) , která si úzkostlivě chránila soukromí.

Hlavně ať nehoří

Pryč jsou doby, kdy své štěstí před zraky veřejnosti skrývali a o vzájemných sympaticích odmítali hovořit. Nyní se zdá, jako kdyby úplně všem chtěli ukázat, jak jim to spolu výborně klape.

V pořadu Inkognito, kde se dvojice překypující láskou pravidelně objevuje, je div, že se vášnivě nelíbají. Ale jiskří to tam tak, až se divák bojí, aby televizní studio nelehlo popelem.

O vztahu s Brzobohatým se začalo spekulovat na jaře letošního roku.

Společná kasa

V showbyznysu není výjimkou, když partneři či manželé vydělávají penízky společně a sypou je do domácí pokladničky. V dnešní svízelné době je každá koruna dobrá. To si uvědomil i čilý tandem Písařovicová-Brzobohatý.

„Já jsem přemýšlel o tom, že bychom zkusili něco jiného,“ pochlubil se sebevědomý muzikant, že vymýšlí nový pořad. Spolupráce s jeho milou tedy evidentně nekončí, Daniela se ze seriózní moderátorky nepochybně přetváří v jednu z nejsledovanějších tváří showbyznysu. A to všechno hlavně díky svému vztahu.

Coby zprávařka v České televizi byla ztělesněním serióznosti. Stejně jako Jana Peroutková.

Dokonce s Ondřejem i zpívá, na svědomí mají duet k filmu Slovo. Tady se pracuje, vydělává a předvádí se na plné pecky.

Nabízí se ale varovné srovnání s dobou, kdy byl Ondřej ženatý s Taťánou Kuchařovou (34). Také jejich vztah byl jakousi výkladní skříní lásky a luxusu, a jak to dopadlo? Velmi špatně!

Ve vitríně

Chlubné plíce lezou z hrnce, říkávaly naše babičky. A možná, že by i vztah Ondřeje a Daniely zasloužil více soukromí. Ukazovat se ve vitríně a vystavovat své nekonečné štěstí bývá náročné.

To by o něj pak naše pohledná dvojice mohla snadno přijít. Nesmíme zapomenout, že hudebník o něj přišel již dvakrát, neboť má za sebou dva rozvody. Poprvé byl ženatý s produkční Johanou Indrákovou (42).

Zda to dvakrát rozvedenému muzikantovi do třetice vyjde s Písařovicovou je ve hvězdách. Možná se dočkáme i žádosti o ruku v přímém přenosu...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden