Můj čas na kafíčko

Hvězdu italských komedií Terence Hilla postihla krutá životní rána!

Můj čas na kafíčko

Dodnes se mylně tvrdí, že si svůj pseudonym vybral podle manželky.

Známe ho jako herce, který vždy přinášel dobrou zábavu. V manželství s Američankou Lori ale prožil Terence Hill (81) i chvíle zoufalství a smutku.

Všichni ho známe jako Terence Hilla, ale jeho pravé jméno znělo Mario Girotti. Pod ním se ještě objevil v jedné ze slavných mayovek: Vinnetou-Rudý gentleman, kde přebral náčelníkovi Apačů v roli poručíka Merrilla jeho lásku Ribannu. Skutečná životní láska na Maria čekala už zanedlouho, jen dva roky poté.

Jak přišel ke svému jménu

Otec Maria byl Ital, maminka Němka. Za války žil s rodiči nedaleko Drážďan a přežil i tehdejší kruté bombardování města. Po válce se rodina přestěhovala do Itálie. Byl dobrým sportovcem, miloval hlavně plavání.

To měl společné se svým budoucím hereckým parťákem, Budem Spencerem (†86), který se stal dokonce mistrem Itálie. A nepřímo to vlastně Maria přivedlo i k filmu. Jednoho dne si totiž jistý

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden