Můj čas na kafíčko

Hvězdu Ulice Hadrbolcovou už dlouho trápí těžká samota!

Dětí se dobrovolně vzdala prý proto, aby se za ně nemusela po celý život stydět. Ale herečka z populárního seriálu Ulice Zdena Hadrbolcová (80) nedomyslela, že bez dětí nebude mít nikdy ani vnoučata a zůstane ve svých osmdesáti letech úplně sama.

Všechno je ještě o to horší, že známé herečce před časem zemřel její životní partner, dokumentarista a kameraman Jiří Průcha. Zkouší tak alespoň být co nejvíce v práci, aby se ubránila samotě. I přesto si ale musí dávat velký pozor. Na co přesně? „Musím uvažovat, kam ty síly dám. Člověk se na každé natáčení musí soustředit, aby to mělo, co to má mít,“ přemýšlí nahlas smutná herečka. To ale není její jediná starost. Ve svém věku má téměř na denním pořádku problémy se srdcem. Kvůli nim už ležela předloni dlouhou dobu v nemocnici. Tělo jí tak dává jasný signál, aby už zpomalila a šetřila se. Jenže právě to je pro herečku nadlidský výkon.

Nemůže popovídat ani s nemocnou Vilmou.

Má strach, jak se zvládne uživit?

Proto si přibírá další a další role. Paradoxně právě role starostlivých maminek. K tomu navíc i ve svém věku stále navštěvuje posilovnu, a dokonce hraje tenis. Ve volném čase se svou znalostí tří světových jazyků,  angličtiny, francouzštiny a italštiny, dělá sem tam překladatelku a také píše vlastní filmové scénáře. K tomu denně hraje. Hrají v tom svou roli i peníze?

Ulici podřizuje celý svůj život

Představitelka pekařky Růženy Habartové točí v nekonečném nováckém seriálu už dvanáctým rokem a stále se role nehodlá vzdát. Běhání na place do úmoru je pro ni prý náročné, ale s partou takových dobrých profesionálů a přátel jde všechno lépe. Přesto by ale možná měla trochu víc myslet na sebe a po jednom nepovedeném manželství se studentskou láskou si ještě nějak zařídit svůj život. „Ona je skvělá parťačka. Pro druhé by se rozdala. Nikdy nikomu neuškodila. Ale odjakživa měla svůj svět,“ popisuje Zdenu jeden z jejích velmi blízkých kolegů. Možná přijde i nějaký tajný ctitel, se kterým bude moct trávit chvilky volna doma. Kdo ví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden