Můj čas na kafíčko

Hvězdy nelhaly a zachránily mě i mé blízké před tragédií!

Kamarádka působila natolik zneklidněně a přesvědčivě, až jsem tomu podlehla.

Někdy se vyplatí dát na radu kamarádky astroložky. Můžeme si tím i zachránit život!

K nejrůznějším ezoterickým záležitostem jsem vždy bývala spíše skeptická. Nedomnívala jsem se, že by mohly nějak pomáhat v praktickém životě. Potom jsem se ale na vlastní kůži přesvědčila, že na nich něco je.

Její naléhání mě přesvědčilo

Na rozdíl ode mě si moje kamarádka Alena ve věcech mezi nebem a zemí přímo libovala. Občas jsme se kvůli tomu dokázaly i trochu pohádat. Alena se mě neustále snažila přesvědčit o tom, že například astrologie může být prospěšná.

V jedné slabší chvilce jsem jí sdělila svoji hodinu narození a ona mi udělala horoskop. Její výklad jsem ale nebrala moc vážně. V roce 2004 jsem se chystala s manželem, dcerou a zetěm na exotickou dovolenou do Thajska, kde jsme chtěli oslavit i vánoční svátky.

Alena o mých plánech věděla. Když mi řekla, že podle horoskopu mi právě na té dovolené hrozí velké nebezpečí, nevěřila jsem jí to. Vypadala ale hodně přesvědčeně. Možná to byla nějaká intuice, možná ten hlas kamarádky zněl opravdu velmi naléhavě, ale začala jsem o jejím varování přemýšlet.

Nakonec se mě skutečně zmocnily silné obavy a tak jsem přesvědčila své blízké, abychom cestu odložili. Vymluvila jsem se na finanční důvody, což byla pravda, protože se nám v té době rozbilo auto.

Děsivé poznání pravdy

Štědrý večer jsme tedy strávili doma. Bylo mi trochu líto, o co jsme přišli. Další den ale přišel šok. Asi si každý pamatuje, co se tenkrát o Vánocích v Thajsku stalo. Po velkém podmořském zemětřesení zabila v Asii přílivová vlna statisíce lidí, mezi nimi i české občany.

Myslela jsem na to, že jsme mohli být mezi nimi. Aleně jsem další den zavolala a poděkovala jí za její varování. Ona mi podrobně vysvětlila, z čeho její předpověď vycházela.

Přiměla mě pak dokonce i k tomu, že jsem se o astrologii začala rovněž zajímat. Dnes ji beru jako jeden z možných pohledů na svět – pohledů, které mohou být užitečné i tím, že zachrání něčí život.

Irena B. (59), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden