Můj kousek štěstí
Hybnerová a Štrébl: Kvete v Ulici staronová láska?
Tajné námluvy.
Hybnerová a Štrébl: Kvete v Ulici staronová láska?

Na muže nemá v poslední době štěstí. Možná se ale blýská na lepší časy a pana Dokonalého má už nějakou dobu vedle sebe. Dobře by věděla, do čeho jde, vždyť už spolu kdysi chodili.

Téměř veškerý volný čas tráví na svém statku na Vysočině, maká až do padnutí. Vanda Hybnerová (55) je ale podle některých jejích přátel na pokraji sil. Nikdo by se nemohl divit, herečka ze seriálu Ulice dře jako chlap, stará se o hospodářství, kde chová i několik koní. Je ale možné, že už brzy bude mít zdatného pomocníka.

 

Kdy to přijde?

Povídá se totiž, že to mezi blondýnkou a kolegou z Ulice Jiřím Štréblem (65) čile jiskří. Navíc tihle dva hrají v nekonečném seriálu manžele. A v minulosti už spolu nějakou dobu chodili, dokonce plánovali svatbu, ze které nakonec sešlo.

Povídá se, že vzájemná chemie ale nevyprchala. Dlouho se však ovládali, protože herec byl zadaný. To už ale podle všeho neplatí.

„Děti vyrostly, partnerku nemám a jet nějak sám, to nechci,“ smutnil nedávno, když uvažoval o dovolené. Jako by tím dával Hybnerové nenápadné znamení k odstartování románku. Na druhou stranu je ale otázkou, jestli Hybnerová vůbec dokáže mužům věřit a začít plnohodnotný vztah.

S posledním oficiálním partnerem, automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (42), s nímž randila od roku 2014, to měli jako na houpačce. Navíc nežili ve společné domácnosti. „Občas mám vedle sebe úžasného chlapa,“ říkala Hybnerová.

Má neblahé zkušenosti

Možná nebyl ten pravý, třeba má ale herečka v sobě blok ve vztahu k mužům. Vždyť její otec, slavný mim Boris Hybner (†74) rodinu opustil, když jí bylo šest. A také má za sebou rozvod se Sašou Rašilovem (52), který od ní nečekaně odešel za bohatou podnikatelkou Věrou Miťkovou.

Sbalil kufry a zmizel od Hybnerové, s níž prožil dlouhých dvaadvacet let, i od jejich dcer Josefíny (29) a Antonie (26). Herečka na tom byla špatně, s rozchodem se těžce vyrovnávala.

Nikdo by se tak nemohl divit, kdyby si podvědomě muže nechtěla pouštět příliš blízko. Štrébl by sice mohl být tím, který ji v těžkých chvílích podrží, pomůže jí na statku a bude ji na rukou nosit.

Zaslouží si jeden druhého

Ovšem je otázka, jestli vůbec dostane šanci. „Jsem takový zvláštní buldozér, muže od sebe vždycky odeženu,“ uvedla před časem Hybnerová.

Vydržet s ní tedy asi není jednoduché. Zároveň by si ale štěstí konečně zasloužila. Ostatně stejně jako Štrébl. Z tohoto pohledu by byli ideálním párem.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz