Můj čas na kafíčko

Hybnerová zůstala na všechno vážně úplně sama?

Chtěla zázemí a dokonalou venkovskou idylku. Ale nakonec zůstal herečce Vandě Hybnerové (49) jenom čerstvý vzduch na Vysočině a hromada práce! Její bývalý manžel, herec Saša Rašilov (45), ji totiž už před pár lety opustil a má už svou novou rodinu.

A dcery Antonie (19) a Josefína (23) v podstatě vyletěly z hnízda. Není tak divu, že je statek plný zvířat – koní, ovcí a psů – už moc nebere. Útěchou tak alespoň byl plavovlasé herečce  její fešácký přítel, automobilový závodník Jakub Choura (37). Jenže ani s ním se už více než rok herečka nikde na veřejnosti neukázala. Začalo se tak spekulovat, zda tenhle sympatický pár ještě vůbec drží pospolu. „Poslední dobou tam bývám spíše sama,“ připustila s trochu posmutnělým úsměvem a lesklýma očima sama Vanda.

Proč se dobrovolně stala otrokem?

Co se mezi nimi stalo, si tak můžeme jen domýšlet. Jestli mladému motorkáři neseděla tvrdá dřina venkovského sídla, a proto dal raději přednost vůni benzinu před zápachem koňského hnoje, ví jen on sám. „Ženy v mém okolí o sobě říkají, že ty, které toho moc umějí, vlastně kastrují své muže, když za ně dělají jejich práci. Ale někdy bohužel není zbytí,“ vysvětluje a málem omlouvá svého bývalého. Pravdou ale je, že po boku o dvanáct let mladšího fešáka celé tři roky jen kvetla. Hluboké výstřihy a boty na jehlách jí ale stejně nic neříkají. Raději bude do úmoru dřít, jezdit denně stovky kilometrů mezi Prahou a Vysočinou a odepírat si vidinu dovolené. Jak dlouho tohle může vydržet?

Místo chlapa si vybrala koně

„Existuje prý píseň, že každý chlap se zamiluje do holky od koní, ale jenom na chvilku,“ dodává ironicky Vanda. Chlapi podle ní prý daleko lépe snášejí utrácení za kosmetiku než starost o koně, kterého berou spíš jako dalšího „chlapa“ v rodině a ještě na něho žárlí. Vanda ale měla v tomhle naprosto jasno a vybrala si statek. Dokonce údajně zkoušela podojit jednu ze svých oveček, ale sama prostě nezvládá žít stoprocentně přírodním životem. Kdy jí to dojde?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden