Můj čas na kafíčko

Hynek Čermák se cítil zralý na svatbu poprvé až ve svých 44 letech!

Nehledal cíleně nikoho mladšího, prostě se zamiloval a věk neřešil!

Před časem způsobil populární herec Hynek Čermák (45) rozruch, když vyšlo najevo, že opustil dlouholetou partnerku. Svoji novou přítelkyni Veroniku Mackovou (24) si po dvou letech chození loni vzal za ženu.

Pražský rodák Hynek Čermák absolvoval DAMU už v 90. letech, ale na vrchol popularity se dostal až v poslední době. Krátce předtím už chtěl s herectvím skončit, protože úspěchy ho míjely. Spával prý dokonce jeden čas na lavičce. „Měl jsem angažmá v Městských divadlech pražských s platem šest a půl tisíce a nájem garsonky byl sedm a půl. To se dostanete na lavičku jedna dvě,“ konstatoval v jednom rozhovoru. Potom ale přišly zajímavé nabídky ve filmech i v kultovním Dejvickém divadle. Od té doby je sympaťák s vizáží bodyguarda (kterého kdysi opravdu dělal) doslova na roztrhání.

Získal popularitu díky rolím drsných mužů.

Pro matku jeho dětí to byl šok!

Svůj soukromý život populární herec dlouho spíše tajil. Mluvit se o něm začalo až tehdy, kdy přišla dramatická změna. Partnerkou Hynka byla dlouhá léta herečka Daniela Choděrová (43), se kterou měl syna a dceru – i když do stavu manželského spolu nikdy nevstoupili. Jak už to ale v životě bývá, objevila se nová, mladší žena. Hynek se do ní bláznivě zamiloval během natáčení filmu Gangster Ka. Okouzlení bylo vzájemné a brzy o jejich vztahu začala spekulovat média. Hynek odešel od matky svých dětí a začal se běžně ukazovat na veřejnosti s Veronikou. Tu trápilo, že se o ní stále píše jen jako o „tajné milence“. Pro Danielu byl odchod jejího partnera nepříjemnou životní ranou. „Byl to šok, absolutně jsem nečekala, že odejde, to fakt ne,“ přiznala. „Vždycky jsme totiž byli schopni všechno vyřešit, promluvit si o čemkoli.“ Pocit zklamání postupně vystřídal pocit odcizení. „Pro mě byl spřízněnou duší,“ konstatovala Daniela. „Člověk, kterého jsem potkala v určitém věku a se kterým jsem se rozhodla mít rodinu, byl jenom jeden a s tím to prostě nevyšlo. Mrzí mě to kvůli dětem.“ V době, kdy Hynek ještě nepotvrdil definitivně svůj nový vztah oficiálním dokumentem, jeho bývalá partnerka odmítala možnost, že by se mohl vrátit. „Má teď úplně jiné priority a hodnoty, ani nevím, co bych si s ním povídala. Nemám vůči němu žádnou zášť, žádný problém se s ním vidět nebo s ním pracovat, ale je to pro mě cizí člověk,“ prohlásila.

Hlavní role ve filmu Gangster Ka.

Není to prý typická mladá holka

Krátce po odchodu od své partnerky říkal Hynek Čermák novinářům, že za tím není nová přítelkyně, ale spousta práce. „Oba se učíme žít jiným způsobem života. Nemáme mezi sebou hádky, nic takového neprobíhá. Jsme dospělí a chováme se jako kamarádi,“ uvedl. Svoji novou lásku ale nezapíral. Odmítal ale názor, že by cíleně hledal někoho mladšího. „Když se zamilujete, co máte říct?“ ptal se. „Miluji tě, ale nejde to, protože jsi o dvacet let mladší? Myslím, že nejsem první ani poslední, komu se to stalo. Nutno říct, že Veronika není typická mladá holka. Je to taková stará duše.“ O tom, jak moc vážně svůj nový vztah bere, herec všechny přesvědčil zásadním krokem: svatbou. Předtím, i když byl otcem dvou dětí, prý na takový závazek ještě nebyl připravený. „Svatba je o tom, že někomu slíbíte, že s ním budete v dobrém i zlém. To je sakra velký slib. A teď už se na něj cítím,“ konstatoval a svá slova uvedl do praxe. Veroniku si vzal loni v létě v pražské botanické zahradě. Před oltář v tamní kapli předstoupil stylově oblečen v duchu 30.let a s čepicí na hlavě, zatímco Veronika dala před závojem nevěsty přednost věnečku z květin. Jestli v čerstvém manželství přijde brzy čas i na miminko, to se teprve uvidí. Zatím má herecký pár doma zoologickou zahradu, protože Veronika má k zvířátkům blízko. Dokonce prý občas přemýšlí, jestli by se jim neměla věnovat profesionálně místo herectví. „Máme doma hady a agamy, nejradši bych ale přivedla ještě tygra nebo lva,“ prozradila. Třeba by zmíněné šelmy zvládla také – jednoho drsňáka už v životě přece zkrotila!

Věk Hynek neřešil, protože Veronika je dostatečně vyzrálá.

S foťákem v ruce vzdává poctu ženské nahotě!

Kromě herectví se Hynek Čermák věnuje další velké zálibě: fotografování. A nejde jen tak o nějaké snímky, zaměřuje se na ženské akty. Z velmi podařených černobílých fotek už uspořádal i několik úspěšných výstav. Nejde o žádnou lacinou erotiku, Hynkovy fotografie jsou uměleckou poctou ženskému tělu. Veronika s ním při tom spolupracuje a dodává mu i nápady. A nestydí se ani pózovat. Hynek prozradil, že ji fotí často a rád. „I tady se ovšem snažím, aby nejen ona, ale i ostatní ženy nebyly zas až tak k poznání,“ dodal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden