Moje sladké tajemství

I dokonalé obočí je nutné občas učesat!

Říká se, že obočí je rámem celého obličeje. Dokáže zvýraznit jeho půvab a není složité toho dosáhnout.

Velmi jednoduše, bez nutnosti speciálního kosmetického vybavení, stačí každé ráno obočí učesat. Poslouží vyřazený zubní kartáček.

Je to snadné

Oblouk nejprve jemně pročešte směrem nahoru, potom také několika tahy mírně do strany. Pohlídejte si, aby tenký koneček obočí na vnější straně nepadal příliš dolů, tím by získal obličej smutný a unavený výraz.

Jestli chloupky po pouhém učesání nevypadají upraveně, budete potřebovat trochu krému nebo balzámu na rty. Ohlídají vytvořený tvar na dlouhou dobu, a navíc přidají trochu lesku, který působí mladistvě.

Domácí salon krásy

S věkem se chloupky z obočí vytrácejí, oblouk řídne a také bledne. Na vylepšení kondice a podporu růstu zapojte do pečování rostlinné oleje. Postačí olivový z kuchyně, ovšem panenský, za studena lisovaný. Odlijte si trošku do uzavíratelné skleničky, třeba lékovky. Večer po očistě obličeje vmasírujte do obočí olej špičkou ukazováčku.

Několikrát přejeďte chloupky po směru i proti směru jejich růstu, aby se péče vstřebala také ke kořínkům. Celý proces je efektivnější, když je obočí vlhké. Provádějte jako pečující dotek pro lepší kondici 1x týdně, pro podporu růstu 1x denně po dobu 3 týdnů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden