Moje šťastná hvězda

I na největší lásce se musí neustále pracovat

Moje šťastná hvězda

Na její krásné oči si její současný manžel pamatoval od chvíle, kdy se potkali, ale trvalo dlouho, než se z nich stal pár.

Až s třetím manželem poznala Zlata Adamovská (64) lásku jako z románu. Ale jak sama říká, nic není zadarmo, takže i v dobrém vztahu se musí oba partneři snažit, aby to mezi nimi fungovalo.

První filmové a televizní role získala Zlata Adamovská (64) už během studií na Pražské konzervatoři, tehdy se například mihla v seriálu Třicet případů majora Zemana, ale více na sebe upozornila jako jedna z rozverných princezen v pohádce Princ a Večernice.

Od té doby se zařadila mezi naše nejoblíbenější herečky a její postavy lákají k obrazovkám tisíce diváků, tak jak je tomu třeba v případě seriálu Ordinace v růžové zahradě. A během jeho natáčení se také potkala se svým

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden