Můj čas na kafíčko

I po 33 letech vztahu jsou Goldie Hawn a Kurt Russell pořád oba šťastně rozvedení!

Můj čas na kafíčko

Zažili celkem tři rozvody a to je odradilo od úvah o další svatbě!

Láska mezi hollywoodskými hvězdami často nemá dlouhého trvání. Jen pár výjimek potvrzuje pravidlo a jednou z nich jsou i Goldie Hawn (74) a Kurt Russell (69). Vydrželi spolu víc než čtvrt století – a bez sňatku!

Mládí neměla Goldie Hawn zrovna jednoduché. Nepřipadala si atraktivní a kluci o ní prý neměli zájem. „Jako holka jsem nebyla vůbec průbojná. A teď si myslím, že to tenkrát mělo něco do sebe.

Jako ošklivka jsem se nutně musela stát osobností. Jinak řečeno, domácí puťka vždycky musí vyvinout sílu,“ ohlížela se zpátky. Zato v následujících letech se pěkně rozjela!

Tanec u tyče jí dohnal k psychologovi!

Než se stala slavnou, prošla si prací v nočních klubech jako go-go tanečnice. Prošla tak celou Ameriku. Posledním místem, kde vystupovala, bylo hříšné Las Vegas. „Utíkala jsem odtamtud jako zlodějka,“ prohlásila.

„Zabouchla jsem za sebou dveře a za nimi jsem nechala vystupování u tyče pětkrát za noc. Tři měsíce jsem trpěla muže, kteří chtěli jedinou věc. Měla jsem toho dost. “

Možná se tohle období podepsalo na

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden