Můj kousek štěstí

I po rozchodu se spolu dokážou od srdce zasmát

Můj kousek štěstí

Známý bavič uchvacoval dívky svým osobitým humorem, poté ale přišla jedna, která mu jeho vtipy dokázala vrátit i s úroky.

Partnerský vztah sice zpěvačce a bývalému tanečníkovi nevyšel, přátelství, vzájemná úcta a zatím i manželství ale trvá dál. Už více než dvaadvacet let.

Manželi se stali díky zábavnému pořadu a jejich svatbu tak tehdy mohla v televizi sledovat celá republika. Nebylo pochyb, že se jedná o velkou lásku a spokojené novomanžele. Partnerský život sice vzal už před deseti lety zasvé, manželi ale zůstávají dál.

Pojí je nejen společné vzpomínky a dva potomci, ale také krásný, přátelský vztah, kterého si oba váží. A recept, jak toho i přes rozchod docílili, by od Richarda Genzera (55) a Lindy Finkové (54) chtěl snad každý.

Fotbal, nebo tanec?

Herec, moderátor a především bavič, kterému řada lidí neřekne jinak, než „Geňa“ se narodil v Praze a už jako dítě měl

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden