Můj čas na kafíčko

I po šedesátce plete pořád mužům hlavy

Stále je to kočka. Proč má smůlu na chlapy?

Bývalá hvězda Frekvence 1 Jitka Asterová (61) po rozchodu se svým partnerem a otcem jejich dětí Anny (27) a Adama (21), Tomášem Linhartem, v lásce zrovna velké štěstí neměla a poté působila devět let v rádiu, kde moderovala pikantní pořad „Sexy život“, který jí sice vynesl velkou popularitu, ale zájem mužů spíš zaháněl.

„Zřejmě mě pasovali na nějakou odbornici na sex, pomalu se tak báli mi podat ruku, aby to náhodou neudělali špatně,“ smutně přiznala Jitka. Co ji po celá dlouhá léta drželo v naději od osamění, byly její dvě děti. Ale i ty začaly odrůstat, až ji opustily. Lék na samotu našla v józe, anebo v cvičiteli?

Děti Anna Kameníková (27) a Adam Linhart (21) si ji jako mámu nemůžou vynachválit.

Kdo ji drží nad vodou?

Přestože je Jitce přes šedesát, je stále považována za sexsymbol a ani není divu, jelikož o sebe pečuje jako málokdo. Ve formě se udržuje nejen cvičením jógy, zdravou výživou či relaxací na chalupě, ale patrně na její proměnu má vliv i její blízký přítel a terapeut Vladimír Hirka (43), se kterým se zná řadu let a který jí pomáhá udržet si mladistvý elán a energii.

Je mezi nimi snad něco víc, nebo je pojí pouhé přátelství? Ačkoliv je dělí značný věkový rozdíl, tak Asterová rozhodně nepatří mezi ženy, které by zrovna s tímto měly problém.

Podle dostupných informací si spolu padli do noty, a tak spolu tráví hodně času, kterého má Asterová dostatek. Ačkoliv moderátorka poslední dobou jenom září, tak se ke vztahu s Hirkou nevyjádřila a stále ho označuje za blízkého přítele. Pravdou je, že by se k ní hodil svou klidnou povahou.

Přežije to bez dětí?

Ač Asterová působí velice energicky, uvnitř je prý křehká a emocionální. „Všechno mě dojímá. Hezké počasí, úspěch dětí,“ přiznala.

Na své děti je hodně napojená a vše s nimi prožívá. Nejvíce jí dělá radost dcera Anna, jež ztvárnila Boženu Němcovou v mladším věku. Poprvé Jitku rozbrečela, když ji viděla ve filmu Nevinnost po boku Ondřeje Vetchého (58).

Dceru podporuje ze všech sil, až se dostává do pozice, kdy si k ní nechodí pro herecké rady, podle ní k ní není zcela objektivní. Na své děti zkrátka nedá dopustit a samota ji patrně ubíjí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden