Moje šťastná hvězda

I po třiceti letech jsou do sebe stále zamilovaní

Moje šťastná hvězda

Jejich manželství patří mezi ta nejstabilnější v českém showbyznysu. Herec a režisér KAREL HEŘMÁNEK (73) poznal svou manželku, bývalou hlasatelku a herečku HANU HEŘMÁNKOVOU (57), v době, kdy byl zdrcený.

Mnoho lidí se nad jejich vztahem pozastavovalo, a to především kvůli výraznému věkovému rozdílu. Herec a režisér Karel Heřmánek (73) je se svou současnou manželkou Hanou Heřmánkovou (57) už dlouhých třicet let.

Jejich manželství je mnoha českým celebritám vzorem. Jak se ale manželé dali vlastně dohromady? Na začátku jejich vztahu byl každý z nich někde úplně jinde a málokdo čekal, že by jim to mohlo klapat.

Nemohl se uchytit

Karel Heřmánek si vlastně nikdy nepřál být hercem. Jeho vysněné povolání bylo architekt, ale postupem času se rozhodl, že by raději režíroval. Zdálo se mu to lepší, měl pro to lepší vlohy a zkrátka ho to lákalo víc než být hercem.

Bohužel pro něj se ale na FAMU

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden