Staré dobré časy

I v devádesati má energie na rozdávání

Staré dobré časy

Ne že by měla o nápadníky nouzi, to jistě ne. Žádný z nich ale nebyl takový, aby v jejím životě zaujal pevné místo. Radka zkrátka nemohl nikdo nahradit.

Báječnou herečku Jiřinu Bohdalovou fanoušci zkrátka milují. Není divu, vždyť si navzdory prožitým těžkostem uchovala obrovskou radost ze života, chuť do práce a lásku ke své dceři a vnukům.

Devadesát, tak přesně tolik oslavila letos jedna z našich nejlepších hereček Jiřina Bohdalová. Její život byl vydal na několik knih, a navzdory tomu, že má Jiřina často úsměv na tváři, nebylo by to mnohdy veselé čtení.

Musela se stát hlavou rodiny

Od mládí zažila spoustu trápení a byly chvíle, kdy musela počítat doslova každou korunu. Přesto nezatrpkla a dál svým fanouškům rozdává dobrou náladu. Jako by ji ty těžké roky zocelily a ona se naučila vážit si každé hezké chvíle.

Bohdalka, jak jí národ láskyplně přezdívá, je zkrátka ráda na světě. A přitom by měla tolik důvodů si stěžovat. Zvlášť na roky svého mládí, kdy se stala tak trochu

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden