Moje sladké tajemství

I vlasy vyžadují vaši péči

Barvení vlasy oslabí a následné slunění a máčení ve slané nebo chlorované vodě by je mohlo dorazit. Nemluvě o tom, že na sluníčku vám barva vybledne, a to i o několik odstínů. Místo nanášení chemie si tedy před dovolenou nechejte jen zastřihnout konečky.

Jejich zarovnáním docílíte toho, že nebudou vypadat jako sláma. Vyvarujte se také častému svazování mokrých vlasů, mohli byste si je polámat.

Od kořínků ke konečkům

Na ochranu vlasů před sluncem si lze pořídit speciální sprej s UV ochranným faktorem, díky kterému se vaše vlasy tolik neničí. Na dovolené se vyhýbejte fénování, kulmování a žehlení. Nepříjemná věc je na dovolené chytit úpal, vybavte se proto pokrývkou hlavy, trendem jsou v současnosti klobouky. Navíc tak ochráníte před vysušením i své vlasy.

Dopřejte jim zábal

Až přijedete z dovolené, dopřejte svým vlasům regenerační zábal. Využít můžete konopný olej, který je ozdraví, vyživí a dodá jim ztracený lesk. Aplikovat jej můžete přímo ke kořínkům vlasů jako zábal minimálně na 30 minut, ale nebojte se jej nechat působit i celou noc. Ráno pak stačí vlasy umýt běžným šamponem. Pro regenraci do nich můžete vetřít i kokosový olej..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden