Moje šťastná hvězda

Ideální partner podle horoskopu

Moje šťastná hvězda

Zeptejte se hvězd, s kým vám to bude klapat a kdo vás bude nakonec jen trápit.

Máte pocit, že vám to ve vztahu nějak neklape, nebo se naopak vznášíte na růžovém obláčku? Budete překvapeni, možná za to mohou hvězdy, či spíše znamení, ve kterém jste se narodili.

Beran

(21. 3. – 20. 4.)

Lidé zrození ve znamení Berana jsou neustále zmítáni protichůdnými pocity. Proto hledají někoho, ke komu by mohli vzhlížet. Zároveň ale touží po tom, aby jejich případný partner cítil to samé k nim.

Dobře si budou rozumět se Střelcem, s kterým nikdy nepoznají nudu. Se Lvem se zase naplno ponoří do tajů erotiky a s Váhami se budou ve všem báječně doplňovat.

Býk

(21. 4. – 20. 5.)

Býci mají rádi jistoty a stabilní prostředí. Proto hledají člověka, který ctí podobné životní hodnoty a který má před sebou jasný cíl. Pokud se rozhodnou spojit svůj osud s dalším

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden