Můj kousek štěstí

Idylický rozvod, nebo klid před bouří?

Zdálo se, že manžel bude velkorysý, ale možná si s ním jeho ragbistka jednou vážně promluvila...

Rozvádějí se spolu po třinácti letech, končí manželství, z něhož vzešly dvě děti. Manžel už se chlubí novou ženou. A herečka Eva Decastelo (43) zůstává stále ledově klidná. Opravdu?

Rozvody jsou věcí nepříjemnou. Dva lidé, kteří se milovali, si najednou nemohou přijít na jméno a těší se, až nebudou mít nic společného. S ohledem na tento obecně, leč nechvalně známý fakt, se zdá být jako hotový zázrak, jak přátelsky probíhá rozvod Evy Decastelo (43) a jejího manžela René Decastela (49). Ovšem, je to tak doopravdy?

Vypadá to, jako by pan scenárista, který se podepsal pod seriály Slunečná a ZOO, vytvořil jeden dokonalý idylický scénář i ke svému vlastnímu rozchodu. Instrukce pro účastníky jsou jasné a veřejné ukazování bouřlivých emocí v nich nemá místo.

Jeho manželka se tohoto plánu zatím drží zuby nehty a neposkytuje světu nic, než bravurní diplomatické odpovědi. A to ani ve chvíli, kdy se provalilo, že její muž už má jinou.

Zamilovaný jako nikdy?

S ragbistkou Evou Korniovou Jung (41) ho paparazzi vyfotili pár dní poté, co jeho žena oficiálně oznámila rozchod. A on nelenil a s novou paní Evou následně vyrazil na dovolenou k moři. Odtud své sociální sítě zásoboval snímky společných romantických chvilek, a na jednom to dokonce vypadalo, že nové lásce navlékl zásnubní prsten.

To sice později vyvrátil, nic to ale nemění na tom, že tomu všemu musela přihlížet jeho stále ještě právoplatná žena. Nejenže si její muž tak krátce po oznámení rozchodu užívá s jinou, ale navíc se chlubí zamilovanými fotkami, což za třináct let společného života s Evou Decastelo zrovna nedělal.

To je, řekněme, silné kafe, po kterém by nejedna žena zahodila idylický rozvodový scénář do koše. Za své chování si od médií i veřejnosti Decastelo vyslechl své.

Vše je v pořádku?!

A nikdo by se nedivil, kdyby se do něj pěkně od plic obula i jeho manželka. Ale herečka zareagovala, jak by málokdo čekal. Svého muže začala ještě bránit. „Eva není milenka, ale oficiální partnerka. Já o všem vím a vše je v pořádku,“ vyjádřila se opět tak diplomaticky, že by zasloužila svatozář.

Je opravdu možné, aby ji manželova nová milostná dráha nechala tak chladnou? Možná ho chce bránit za každou cenu, aby neprovokovala mediální masáž, která by mohla ublížit zejména jejich dětem Michaelovi (12) a Zuzaně (11).

Možná také nemá čisté svědomí, neboť média spekulují, že našla útěchu v náruči fotografa Tomáše Třeštíka (44)? A možná také její, zjevně velký, pohár trpělivosti ještě nepřetekl a ta pravá rozvodová mela ještě přijde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden